نمای خشک ویلا

0
615
نمای خشک ویلا
نمای خشک ویلا

نمای خشک ویلا : نصب انواع متریال نما به روش خشک و بدون ملات با استفاده از اتصالات مکانیکی در واقع یکی از سیستم‌ های جدید نما سازی به حساب می ‌آید. این روش به دلیل ویژگی ‌ها و مزیت ‌هایی که دارد امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته و بسیاری از شرکتهای نمای خشک این خدمات را با بهترین کیفیت ارائه می ‌دهند.

نمای خشک چیست؟

بدون شک هرگز نمی ‌توان مانع پیشرفت در صنعت ساختمان گردید. همانطور که در طراحی و اجرای سقف کاذب، رابیتس‌ کاری جای خود را به کناف‌ کاری داد، برای اجرای نمای ویلا ها نیز نصب نمای ویلا با ملات در بسیاری از موارد جای خود را به نصب نمای خشک ویلا داده است. در اجرای نمای خشک ویلا دیگر خبری از دوغاب و ملات نیست و دیگر ساختمان‌ ها مجبور به تحمل نمودن وزن سنگین ملات نیستند. بد نیست بدانید که این مسئله به دلیل کاهش بار مرده‌ی وارد شده به ساختمان، ایمنی آن را در مقابل زلزله به طور چشمگیری افزیش می ‌دهد.

اتصالات نمای خشک ویلا بسیار سبک و مکانیکی هستند. در واقع در این سیستم مصالح مورد استفاده در نمای ویلا مستقیما به نمای ویلا نمی ‌چسبند و با آن فاصله دارند. دیتیل نمای خشک ویلا شامل چند لایه است که اغلب توسط سازه ‌های فلزی و آلومینیومی به یکدیگر متصل می ‌شوند:

لایه اول: پوسته خارجی مجزا به عنوان نمای بیرونی ویلا

لایه دوم: لایه عایق حرارتی که به طور مستقل توسط چسب به زیر پوسته خارجی وصل می‌شود

لایه سوم: فضای داخلی بین نما و عایق برای تهویه

لایه چهارم: دیواره داخلی ساختمان که اتصالات لازم برای زیرسازی نمای خشک ویلا بر روی آن نصب می ‌شوند.

نمای خشک ویلا
نمای خشک ویلا

انواع نمای خشک

برای این که انواع نمای خشک را نام ببریم، باید اول توجه داشته باشید، که هر یک از نماها باتوجه به نوع قراردهی اتصالات در داخل آن ها به دو گروه مشهود و نامشهود تقسیم می شوند. نمای خشک مشهود به نماهایی گفته می شود، که تعدادی از بست های داخلی آن برای نگهداری سرامیک قابل رویت بوده و یا به عبارتی دیگر مشهود است. همان طور که متوجه شدید، نماهای خشک نامشهود هم به آن دسته از نماها گفته می شود، که بست های موجود در آن ها قابل رویت نبوده و دیده نمی شوند.

تفاوت اجرای نمای خشک و معمولی

نمای خشک بدون استفاده از ملات موجود در نماهای معمولی به ساختمان اتصال پیدا می کند و لازم به ذکر می باشد، که این امر به کمک بست های فلزی انجام پذیر است. بست های فلزی هم باید از نوع خاصی بوده و مقاومت بسیار بالایی داشته باشند.

فایبر سمنت برد

یکی از متریال هایی که امروزه در اجرای نمای خشک ویلا بسیار طرفدار پیدا کرده است و مورد استفاده قرار می گیرد فایبرسمنت است. فایبر سمنت برد یکی از مصالح نوین می باشد که کاربری و استفاده هنگفتی در انواع ویلا سازی با هر شرایط اقلیمی را فراهم ساخته است و علاوه بر زیبایی ساختمان ویلا، سرعت انجام کار نیز افزایش پیدا کرده است. صفحات سیمانی سمنت برد (فایبر سمنت برد)، یکی از بهترین و زیباترین پوشش ‌های نما برای ساختمان‌ های مختلف هستند. این فناوری جزء فناوری ‌های تأیید شده مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وزارت راه و شهرسازی است. به لحاظ خواص و ترکیبات، کنامیت ترکیبی از سیمان، الیاف سلولز، آب و هوا است که با استاندارهای جهانی تهیه شده است.

نمای خشک ویلا
نمای خشک ویلا

تکنولوژی پیشرفته و اتوماسیون ( هوشمند سازی خط تولید ) به کاررفته در امر تولید پانل سیمانی فایبر سمنت برد، این امکان را فراهم نموده است که محصول مورد نظر با قیمتی متعادل، رقابتی مناسب و کیفیتی ارزنده ارائه شود. جهت اطلاع از قیمت فایبر سمنت و سفارش این محصول می توانید با شماره تماس بالای صفحه تماس گرفته تا راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند.

موارد کاربرد فایبر سمنت برد

برای اماکنی که نیاز به سرعت عمل بالا در ساخت و ساز است، مانند ویلا سازی در تمام نقاط آب و هوایی کشور، همچنین فضاهایی با مدت کاربری محدود که نیاز به سرعت عمل در احداث دارند، از این سیستم فایبر سمنت استفاده می گردد، که بهینه ترین گزینه می باشد. فایبر سمنت برد با تنوع در طراحی توانسته جوابگوی انواع نیاز کاربری و سلیقه های مخاطبین باشد.

نمای ویلایی با فایبر سمنت برد

استفاده از فایبر سمنت برد با توجه به مزاییای آن و به عنوان یک مصالح نوین در ساخت ویلا در تمامی نقاط کشور مورد پسند قرار گرفته است و یک انتخاب معقول و منطقی می باشد. از لحاظ زیبایی فایبر سمنت، عایق بودن، جنس با کیفیت فایبر سمنت، قابلیت رنگ پذیری پانل سیمانی الیافدار، فایبر سمنت تشکیل شده از الیاف کاملا گیاهی و دوست دار محیط زیست می باشد، فایبر سمنت ضد حریق، ضد رطوبت، ضد آب می باشد، طول عمر بسیار بالا، قیمت مقرون به صرفه، تهیه و اجرای آسان فایبر سمنت برد و چندین مزایای چشمگیر دیگر سبب کاربری بسیار بالایی شده تا این محصول در مقایسه با دیگر مصالح ساخت و ساز خشک و سنتی کسب رتبه برتر را میسر سازد.

موارد استفاده از فایبر سمنت برد

از فایبر سمنت برد میتوان در کف، سقف، دیوار داخلی و خارجی، دیوار نما و… با انواع سلیقه و طراحی مورد نظر به صورت دکوراتیو استفاده نمود.

نمای خشک ویلا
نمای خشک ویلا
نکات مهم در اجرای نمای خشک
  • چهارچوب انتخاب شده باید دارای مقاومت و استحکام لازم باشد، در غیر این صورت قابلیت اجرایی نداشته و نباید از آن استفاده کرد.
  • نوع اتصالات به کار گرفته شده در برابر گرما، سرما و یا هر عامل دیگری کاملا مقاوم بوده و دارای ضخامت مناسبی باشند.
  • موادی که برای زیرسازی انتخاب می شوند، نباید از نظر شیمیایی با هم متفاوت بوده و سبب واکنش آن ها با یک دیگر شود.
  • تمامی درزهای ساختمان، پنجره ها و …. به طور کامل آب بندی شوند.
  • لایه ی به کار رفته شده روی دیوارها به عنوان زیر کار، باید از مقاومت بالایی برخوردار بوده و به شکل کاملا یکنواختی روی سطح اعمال شده باشد.
  • مصالح انتخابی برای زیر کار باید با یک دیگر هم خوانی داشته و با سرعت یکسانی اجرایی شوند، در غیر این صورت کار متوقف شده و سرعت اجرای نمای خشک کاهش پیدا می کند.
نمای خشک ویلا
نمای خشک ویلا

در نهایت بعد از اجرای کامل نمای خشک ویلا باید تمامی قسمت ها را آزمایش کنید تا از مقاومت و کیفیت نصب مطمئن شوید.

مزایای نمای خشک ویلا

بدون شک نماسازی ویلا با روش ‌های نوین مزیت‌ های زیادی دارد. این مزیت ها عبازنتد از:

  • سرعت اجرای بالایی دارد؛ این روش بسیار سریع ‌تر از روش سنتی اجرا می‌ شود و پرت مصالح را نیز به شدت کاهش می ‌دهد.
  • سبک ‌تر است و بار وارده به ساختمان را کاهش می‌ دهد؛ در این روش بر خلاف روش نماکاری با ملات، ساختمان هیچ باری متحمل نمی‌ شود و در نتیجه در مقابل بادهای شدید و زلزله ایمن ‌تر است.
  • خیالتان از آسیب ‌های ناشی از تابش آفتاب و بارش باران راحت باشد؛ استفاده از نمای خشک به نوعی از ساختمان و دیواره‌ ی اصلی آن در مقابل تغییرات آب و هوایی و شرایط جوی محافظت می ‌کند.
  • نگران نم و رطوبت ساختمان نباشید؛ به دلیل تهویه‌ پذیر بودن فضای میانی در روش اجرای نمای خشک، خشک شدن هر گونه نم و رطوبت از روی دیواره‌ی ساختمان حتمی است!
  • عایق‌ کاری حرارتی و صوتی در این روش امکان ‌پذیر است؛ روش اجرای نمای خشک را به دلیل وجود فضای میانی می‌ توان بهترین روش برای اجرای عایق‌ کاری حرارتی و صوتی ساختمان دانست!
  • می‌توانید هر طرحی که خواستید اجرا کنید؛ طراحی نمای خشک در مقایسه با طراحی نما با ملات انعطاف‌ پذیری بیشتری دارد. چطور؟ یعنی می ‌توانید با آزادی عمل بسیار بیشتری تورفتگی‌ها و بیرون ‌زدگی‌ها در طراحی نما را اجرا کنید.
  • می ‌توانید در یک چشم به هم زدن ناصافی ‌ها را صاف کنید؛ با استفاده از روش اجرای نمای خشک به راحتی می ‌توانید ناشاقولی در دیوارهای ساختمان را برطرف کنید. در حالی که این کار در اجرای نما با ملات بسیار سخت می ‌باشد.
  • می‌توانید نمای ساختمان را خیلی سریع و راحت ترمیم و بازسازی کنید؛ نگران هزینه بازسازی ویلا نباشید؛ با استفاده از این روش در صورت خرابی بخشی از نما به راحتی می ‌توانید آن قسمت را باز و تعویض نمایید. با اجرای نمای خشک هزینه بازسازی ویلا به شدت کاهش می ‌یابد.
  • می ‌توانید به راحتی اقدام به تغییر در طراحی نما کنید؛ امکان تغییر در طراحی نما در روش اجرای نمای خشک ویلا به راحتی امکان ‌پذیر می ‌باشد. چرا که می‌ توانید نمای ساختمان را به طور کامل جمع ‌آوری و نمای جدید را اجرا نمایید.
نمای خشک ویلا
نمای خشک ویلا

یک نکته بسیار جالب درباره مزایای نمای خشک ویلا : آیا می‌ دانستید که با استفاده از نمای خشک ویلا ، در صورت نیاز می‌توانید نمای جمع ‌آوری شده را به آسانی در یک ساختمان دیگر اجرا کنید؟

چه کسانی به سراغ اجرای نمای خشک ویلا می ‌روند؟

اغلب افرادی که در همه‌ ی امور استفاده از روش ‌های جدید را به روش ‌های قدیمی و سنتی ترجیح می ‌دهند، در این خصوص نیز از طرفداران نماسازی خشک هستند. زیرا این افراد خوب می‌ دانند که در روش های جدید اجرای نما، بسیاری از معایب اجرای نما با ملات برطرف شده است. همچنین طراحان و افرادی که ایده‌های خلاقانه‌ ای برای طراحی نما دارند نیز از دیگر طرفداران اجرای نمای خشک ویلا می ‌باشند. چرا که آن ‌ها از این طریق آزادی عمل بیشتری دارند و به راحتی می‌ توانند ایده‌ های خود را اجرا کنند.

نمای خشک ویلا

قیمت اجرای نمای خشک ویلا

از جمله مهم‌ ترین عوامل تاثیر گذار بر هزینه نمای خشک ویلا:

  • نوع و قیمت مصالح: می‌خواهید از چه مصالحی به عنوان مصالح نمای خشک ویلا استفاده کنید؟
  • سیستم نصب نمای خشک: نوع قرارگیری اتصالات مورد استفاده در نمای خشک برای مصالح مختلف با روش‌ های نصب مختلفی امکان ‌پذیر است که بر روی قیمت اجرای نمای خشک ویلا اثر دارد.
  • ابعاد مصالح نما: میزان برشکاری مصالح بر روی هزینه اجرای نمای خشک ویلا اثرگذار است. از طرفی هر چقدر که ابعاد مصالح بزرگتر باشد، به دلیل کاهش مصالح زیرسازی، هزینه‌ی تمام شده نیز کاهش می‌ یابد.
  • جزئیات نمای خشک و طراحی آن: فرم و حجم ساختمان و حتی تعداد و اندازه بازشو ها در سطح نما بر روی میزان مصرف مصالح زیرسازی و در نتیجه هزینه تمام شده اثرگذار می ‌باشند.
  • مساحت نما: تعداد طبقات و بزرگی برِ ساختمان نیز بدون شک از جمله عوامل تاثیر گذار بر روی هزینه نمای خشک ویلا هستند.
نمای خشک ویلا
نمای خشک ویلا

شاید اجرای نمای خشک ویلا نسبت به نماسازی سنتی با یک متریال مشخص در نهایت کمی برایتان گران‌ تر تمام شود، اما در مقایسه با مزایایی که دارد واقعا ارزشش را دارد. برای درک بیشتر این مسئله فقط کافی ‌ست تا یک بار دیگر به بالا بروید و مزایای این روش را دوباره بخوانید!

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید