اجرای شیشه فریم لس

0
1567
اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس

اجرای شیشه فریم لس : استفاده از شیشه بعنوان یک متریال جزء لاینفک هر ساختمان محسوب می گردد. با ظهور شیشه های رفلکس استفاده از این نوع شیشه ها در نمای ساختمان های مرتفع و برجها امروزه بسیار متداول گشته است. نمای شیشه ای فریم لس یکی از پرکاربردترین نماهای شیشه ای است که امروزه در ساختمان ها استفاده می شود.

در این نوع نمای ساختمان ابتدا شبکه ای از پروفیل آلومینیومی که به آنها لامل گویند بر روی دیوارهای خارجی ساختمان نصب می شود سپس توسط لاستیک های مخصوص آب بندی و هوا بندی می شوند و شیشه روی آنها توسط لقمه های آلومینیومی متحرک نصب می شوند. زمانی که شما از بیرون به ساختمان نگاه می کنید هیچ اثری از شبکه های آلومینیومی (لامل) نیست و یک ساختمان یک دست شیشه ای را می بینید که علاوه بر بحث زیبایی بی حد و مرز آن، آب بندی و هوا بندی عالی، نصب ساده از مزایای نمای شیشه ای فریم لس است. که توانسته است امروزه رواج بسیاری در نمای ساختمان ها داشته باشد.

اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس
نمای شیشه ای فریم لس چیست ؟

گونه ای از صفحات بتنی ساده که از شیشه های حرارت دیده ضحیم ساخته شده اند و در صنعت ساختمان استفاده می شوند، شیشه ها و نمای شیشه ای فریم لس هستند. شیشه های ضحیم تر برای نمای شیشه ای فریم لس استفاده می شوند و دلیل این امر آن است که استفاده از شیشه های ضخیم تر در درهای شیشه ای حمام ها بسیار ضروری است و به عنوان یک مزیت برای چارچوب مواد استفاده شده در ساختمان به شمار می رود و به همین دلیل از شیشه های ضخیم تر برای این کار استفاده می شود. شیشه ها و نمای شیشه ای فریم لس معمولا حدود یک اینچ مربع ضخامت داشته است.

امروزه نمای شیشه‌ای فریم لس یکی از پرکاربردترین نماهای ساختمان های اداری به حساب می آید. این نماها به علت زیبایی منحصر به فرد، دریافت حداکثر انرژی نور خورشید در ساعات اداری روز و بهینه سازی در مصرف برق در محیط‌های اداری و تجاری از محبوبیت خاصی برخوردار هستند. همچنین با استفاده از شیشه های 2 یا 3 جداره در این نوع نماها می توانند به عنوان یک لایه عایق صوتی و حرارتی بین محیط داخل و خارج از ساختمان عمل کنند. امروزه معماران با خلاقیت بهره برداری از نمای شیشه ای فریم لس انتظاراتی دیگری مانند کنترل انرژی، ایمنی، صدا و زیبایی را برای مشتریان و مجری طرح نماهای ساختمان به وجود آورده‌اند.

اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس

لازم به ذکر است که اخیرا با روی کار آمدن پنجره های دوجداره آلومینیومی و UPVC از تکنیک شیشه فریم لس کمتر استفاده می‌کنند اما هنوز هم در برج های بلند که نمای تمام شیشه ای دارند همچنان از نمای شیشه ای فریم لس استفاده می‌کنند. به طور کلی می توان گفت نمای شیشه ای فریم لس در هر قسمتی از ساختمان به کار رود جذاب و زیبا خواهد بود و هر ساله مهندسان ساختمانی و طراحان از نمای تمام شیشه ای بیشتر استفاده می کنند، لازم به ذکر است حتی در برخی کشورها اتاق های شیشه ای می سازند.

طراحی نمای فریم لس

در بحث طراحی نمای شیشه ای ساختمان باید به این نکته توجه کرد که نمای شیشه ای حالت یا فرم بسیار زیبایی به ساختمانهای مختلف میبخشد و در بخش های دیگر عملکردی از جمله مقاومت در برابر سرما و گرما هزینه و… دارای محبوبیت خاصی می باشد. به طور کلی از نظر تنوع میتوان نماهای شیشه ای که در ساختمانهای امروزی کاربرد بسیار زیادی پیدا کرداند را به چهار دسته تقسیم کرد.

اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس

نمای فریم لس

این نما به وسیله ی پروفیل های فلزی شبکه بندی می شود. سپس فریم ها در داخل این شبکه ها قرار می گیرند. این فریم ها دارای لاستیک های مخفی هستند که شیشه به آسانی روی آنها قرار می گیرد.

نمای اسپایدری

نمای اسپایدری از طلق و شیشه ی سکوریت ساخته شده است. نمای اسپایدری در هایپر مارکت ها و در نماهای تجاری استفاده می شود. نمای شیشه ای اسپایدر، حداکثر میدان دید با مینیمم استفاده از فریم و فلزات را امکان پذیر کرده است. ایمنی و عایق بندی این دسته از نماهای شیشه ای منحصر به فرد است.

اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس

 نمای کرتین وال

یکی از نماهای مدرن با ترکیب پروفیل های آلومینیومی بعنوان سازه و لاستیک های آب بندی و هوابندی و اتصالات نصب می باشد. در نمای کرتین وال ضخامت شیشه های دوجداره از هجده تا چهل میلی متر قابل نصب است. ایمن بودن و عایق بندی مناسب از ویژگی اساسی آن است.

نمای دو پوسته ای

این نوع نما، با فاصله ای بیش از چهل سانتی متر نسبت به نمای اصلی ساختمان قرار داده می شود. هدف از فاصله گذاری رفت و آمد بین این نما و جداره اصلی برای نظافت و سایر موارد است.

اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس
ترکیب کامپوزیت و شیشه فریم لس

البته کاربرد اصلی اجرای شیشه فریم لس در ابتدا با کامپوزیت است. تقریباً بهترین متریال همخوان با شیشه فریم لس و نمای مدرن کامپوزیت است. زیرا از لحاظ بصری بسیار در یک فاز دیداری هستند. ولی با توجه به اجرای بسیار نمامناسب و ضعیف کامپوزیت توسط دوستان نصاب در حال حاضر کامپوزیت جزء نما های زیبا به حساب نمی آید.

 

 

 

اجرای شیشه فریم لس در دکوراسیون

اجرای شیشه فریم لس برای دکوراسیون داخلی هم بسیار مفید خواهد بود زیرا شما دارای یک شبکه فلزی خواهید بود و می توانید از این شبکه در دکوراسیون داخلی استفاده نمایید. ولی باید مراقب دیده شدن دکوراسیون و زده شده از بیرون باشید. در خصوص اجرای شیشه فریم لس شما باید انداز ها را طوری تنظیم نمایید که سقف کاذب شما به یکی از پروفیل های فریم لس بخورد. در این صورت شما می توانید آن قاب را از بالا و پایین ببندید و پشت سطح شیشه را در آن تراز یکسان نمایید تا کمتر به چشم بیاید.

ویژگی های اجرای شیشه فریم لس

فریم لس ها دارای انواع و اقسام مختلفی از ویژگی ها و مشخصات مخصوص به خودشون می باشند که در زیر به برخی از انها اشاره می شود:

  • جلوگیری از کاهش دید
  • در اختیار قرار دادن چشم اندازی وسیع از نمای خارج از ساختمان
  • تنوع خوب در رنگ بندی شیشه
  • خمش عالی
  • قابلیت انعطاف پذیری شیشه با توجه به نوع کاربرد
  • مقاومت در برابر عوامل طبیعی
  • استحکام خوب در برابر کشش های سطحی
  • مقاوم در برابر پدیده های طبیعی مانند طوفان و زلزله و…
  • اتصال آسان شیشه ها بر روی شبکه های مشخص شده
اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس
خصوصیات اجرای شیشه فریم لس
  • ایجاد سطح بصری یکنواخت شیشه
  • عدم محدودیت رنگ فریم
  • نصب آسان شیشه
  • امکان ایجاد سطوح عایق صوت و حرارت
  • دارا بودن واشر های مخفی جهت آب بندی
  • امکان اجرا به صورت تمام آلومینیومی
  • ایجاد مرز جداکننده سازه نما از سازه اصلی
نحوه اجرای انواعی از نمای شیشه ای فریم لس

در سیستم های نمای فریم لس کاسکت پس از نصب سازه اصلی با لامل های عمودی و افقی آلومینیومی و اتصال آن با براکت های مخصوص به سازه اصلی ساختمان برای هر دهنه یک فریم آلومینیومی مخصوص در کارخانه ساخته شده و این فریم ها به بخش شیشه اندازی منتقل و با روش ( step unit ) شیشه های دو جداره با چسب مخصوص سیلیکون استراکچر بر روی فریم نصب میگردد و پس از نصب فریم ها کنارهم غیر از یک فاصله 16 الی 20 میلیمتری مابین شیشه که با واشرهای مخصوص EPDM هم پوشانی میگردد هیچ المان دیگری قابل مشاهده نیست.

اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس

و اما سیستم های نمای فریم لس یوچنل نیازی به ساخت فریم مجدد ندارند و پانل های شیشه ای هستند که با اسپیسر مخصوص شیار دار که جهت این سیستم طراحی شده اند ساخته شده و نهایتا با براکت های مخصوص قابل رگلاژی که مخصوص اینکار طراحی گردیده توسط اکیپ اجرایی ها کنار هم نصب و همانند سیستم های دیگر فریم لس با فاصله ای اندک (16 الی 20 میلیمتر ) کاملا یک سطح شیشه ای یکدست را به شما ارائه میدهد بدیهی است که در هر مورد استفاده از چسب سیلیکون استراکچر در این مورد بدیهی و بسیار پراهمیت است.

روش ساخت و نصب نماهای فریم لس به دو طریق(STICK system) و(UNITIZEsystem) قابل انجام است که روش اول به لحاظ صرفه اقتصادی، در کشور ما از متقاضی بیشتری برخوردار است.  در صورتیکه روش یونیتایز با توجه به ساخت تک تک واحدهای نما که همانند قطعات یک پازل کنار هم، در کارخانه مونتاژ میگردد ، طبعا از دقت بسیار بالاترو همچنین هزینه تولید بالاتری برخوردار بوده و علاوه بر آن زمان نصب و اجرا نیز به حداقل ممکن می رسد.

روش اجرا نمای شیشه ای فریم لس

  • تهیه نقشه های فاز ۲ با توجه به طرح اولیه
  • اجرای زیر سازی با استفاده از پروفیل های آهنی
  • ساخت فریم های آلومینیومی بر اساس نقشه ها و ابعاد دقیق اجرا شده

قابل ذکر است که کلیه مراحل کار با استفاده از ابزار دقیق کنترل و هدایت می شود.

اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس

روش اجرای شیشه فریم لس

در اولین اقدام باید اندازه نمای مورد نظر را به وسیله یک سری از پروفیل هایی به ابعاد ۴۰*۴۰ که باید با اندازه گیری دقیقی صورت گیرد سپس شبکه بندی کرده به نحوی که کوچکترین فاصله ای از هم نداشته باشند. از موارد دیگر اجرای نمای شیشه ای فریم لس می توان به تهیه نقشه های فاز ۲ ذکر نمود و انجام زیرسازیهای لازم از طریق پروفیل ۴۰*۴۰ و در ادامه تهیه فریم هایی از جنس الومینیوم طبق نقشه های موجود کرد.

برای ایزوله کردن سطح نمای ساختمان بودن لاستیک های هوابندی و اب بندی می تواند بسیار مناسب  و مفید باشد. از نقطه نظر اجرا می توان گفت که این نوع فریم ها یعنی سیستم های فریم لس هم به صورت باز شو و هم می تواند به صورت ثابت اجرا گردد.

فروش نمای شیشه ای فریم لس

صادرات واردات این فریم به طرق گوناگونی در اقسا نقاط جهان صورت می گیرد. از نظر تنوع پروفیل ها می توان به دو نوع پروفیل الومینیوم فریم لس و کرتین وال اشاره کرد که مخصوص نمای ساختمانها هستند. که این دو نوع پروفیل با دو نوع دیگر از کاور انادایز و یک سری از رنگ هایی که به صورت پودری هستند در غالب شاخه ای و فریم تولید و ارائه می شوند و در اختیار عموم مصرف کننده های کارهای ساختمانی قرار می گیرند.

از لحاظ میزان هرینه های ساختمانی و عواملی که باعث کاهش در مقدار آن می شوند استفاده از پروفیل هایی که در داخل تولید و عرضه می شوند می تواند بسیار تاثیر گذار و موثر واقع شود که کیفیت مطلوبی هم دارا می باشند.

اجرای شیشه فریم لس
اجرای شیشه فریم لس

قیمت اجرای شیشه فریم لس

قیمت انواع فریم لس در بازار را شرکت ها یا کارخانجاتی تعیین می کنند که یا در بخش تولید و عرضه محصول هستند یا در بخش دیگر بازار یعنی وارد کننده این نوع از کالا می باشند. به علت راحتی در نصب و اتصال و کم حجم و سبک وزن بودن فروش فریم لس شیشه به صورت کلی و جزئی عرضه میگردد.

معمولا هر شرکتی روش های کاری مخصوص به خودش را دارد. که بر همین اساس قیمت های مختلفی را برای اجرای شیشه فریم لس نیز ارائه می دهد. برای اینکه بتوان انتخاب بهتری انجام داد معمولا باید به جدیدترین قیمت هایاجرای شیشه فریم لس دسترسی پیدا کرد. به هر حال قیمت فریم لس شیشه تولید داخل می تواند بسیار به صرفه تر از نمونه های خارجی آن باشد. قیمت های شیشه فریم لس بر حسب اینکه از کدام نوع باش متفاوت است. که این قیمت نسبت به غالب و یا اندازه های گوناگون متفاوت محاسبه می شود. در نتیجه برای اطلاع دقیق از هزینه ها با شماره تماس بالای صفحه تماس حاصل کنید تا کارشناسان تیم مهندسی ساز شما را راهنمایی کنند.

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید