اجرای ورودی ساختمان

1
1586

اجرای ورودی ساختمان

اجرای ورودی ساختمان امروز در مورد ورودی مراکز و مکان های خاص صحبت میکنیم که اغلب با نام در ورودی از آنها اسم برده میشود و وجه متمایز کننده ی ورودی از نما می‌باشند ،توجع کنین که با توجه به طراحی اغلب میتواند این سر در ها و ورودی ها در طرح نما باشند یا اینکه با طرح جدا اجرا شوند. ورودی ها اغلب با شیشه ساخته شده و قسمت بالایی با طرحی از چوب یا آجر یا سرامیک یا…. طراحی می‌شوند ، البته درهای خاص هم برای ورودی دیده میشود اما بیشتر ورودی های روز تهران با قسمت شیشه ای و اغلب اتومات برای درب اجرا میشود و قیمت اصلی کار سر در و کناره ها می‌باشند ،یکی از معروف ترین ورودی های ایران مطمعنن ورودی دانشگاه تهران می‌باشد که طراحی و اجرای خاصی دارد و وردی درب ندارد و شکل سردر بسیار جذاب است.

اجرای سر در خاص

بیشتر سر در های موجود آغل در طرح های نمای رومی و با طرح های کلاسیک اجرا می شوند که با ابزار و تراکم بالا و آهن کشی در زیر آن می‌باشد ،مهندسی ساز چه نماهای رومی و کلاسیک و چه مدرن را در حیطه ی کاری خود قرار داده است و تمامی این نماها مورد کاری ما هستند اما در این بحث بیشتر ورودی های مدرن مد نظر ما هستند ، ورودی های مدرن که بسیاری از آنها با ترکیب چند متریال کنار هم ساخته میشوند که البته بدون شک با توجه به تمایز از نما بهتر است هزینه بالاتری برای آن در نظر بگیرید و با توجه به کاربری بالاتر متریال با کیفیت را در این قسمت استفاده کنید.

اجرای درب ورودی ساختمان طراحی درب ورودی ساختمان , اجرای شیک ترین درب ساختمان , انواع … اگر دیوار ورودی آجری یا سنگی باشد..

درب ورودی ساختمان یکی از اولین چیزهایی است که هنگام وارد شدن به یک خانه می بینیم. افراد خانه چندین بار در روز از این درب استفاده می کنند، پس خوب است که ریزه کاری ها و مزایا و معایب آن را بدانیم.طرح درب ورودی ساختمان با وجودی که شکاف کوچکی در نمای خارجی خانه به نظر می رسد اما تأثیر فوق العاده ای بر طراحی دکوراسیون دارد. قبلا برای کمک به انتخاب درب منزل انواع درب های ورودی ساختمان متدوال و زیبا در کوراسیون منزل را برایتان گفتیم. اگر قصد دارید درب ورودی منزل تان را عوض کنید، باید به موارد زیادی توجه کنید.

مهندسی ساز از طراحی تا اجرا در زمینه ورودی ساختمان در کنار شماست به تازگی بسیاری از سوله های تجاری و یا اداری در رویه ی طراحی خود تغییراتی داده اند و برای ایجاد انگیزه و انرژی برای ورودی خود طراحی پر هزینه ای را در نظر گرفته اند و این در بهره وری و کارایی پرسنل و یا گاها حتی در مواردی فروش هم تاثیر بسزایی دارد و حس اعتماد و غرور بالاتر برای استفاده از مکانی لوکس تر در تمامی افراد ایجاد میشود که در طولانی مدت حتی بسیار بالاتر از هزینه های نما را برای مالک سود خواهد داشت
اما در زمینه ی اجرا اغلب سردر ها و ورودی های موجود با توجه به جدا کردن از نما باید از نما فاصله داشته باشند که عدد معمول بین ۱تا ۲متر می باشد و بهتر است همین اعداد بدلیل صرفه جویی در آهن مصرفی حفظ شود مطمعنا اعداد بالای ۲ متر باعث ایجاد کنسول و نیاز به ستوه های مجزا برای ورودی بوده و هزینه های خرید آهن با توجه به قیمت روز آهن بسیار بالا خواهد بود ،بهترین کار گرفتن دستک از نما می‌باشد در صورت وجود سازه فلزی بسیار راحت چرا میشود اما برای بنای بتنی نیز با پلیت گذاری مناسب و محاسباتی می توان از استقامت سازه مطمعن شد ، بهترین کار استفاده از سازه های خرپایی برای اینگونه ورودی ها می‌باشد تا لنگر در سازه صفر شده و از جابجایی کاسته شود . در مرحله بعدی با توجه به متریال نهایی نیاز به آرماتوربندی و رابیتس بندی و یا لوطی کشی برای کامپوزیت و یا سرامیک خشک خواهد داشت
با توجه به سابقه ورودی ها همیشه سعی در این باشد که در قسمت درب ورودی ایرلاک و یا فصله گذار ورودی اجرا شود این کار چندین کمک به کار خواهد کرد ،اولین کمک جلوگیری هدر رفت انرژی و تهویه ی مطبوع خواهد بود و دومین کمک برای روزهای بارانی و کثیف شدن داخل ساختمان است که بهترین قسمت برای خشک‌شدن می‌باشد.

ورودی های ساختمان همیشه باید آب بند شده و باید از کاتر و فلاشینگ برای هدایت آب استفاده شود در مورد کامپوزیت آب بندی مورد ساده ایست و اغلب با کار انجام میشود و شیشه نیز با چسب های سیلیکون آبندی شده و جلوی ورود آب در آنها گرفته میشود .

اما در مورد سرامیک خشک بابت هوا بندی و آب بندی یکم مراحل سخت تر می‌باشد و اغلب نیاز به پشم سنگ برای پشت کار می‌باشد و یا نایلون و کاور پلاستیکی که باید تیم ماهر این کار را انجام دهند بابت قسمت های آجری و سیمانی هم نیازی به کاری نیست در انتخاب موارد برای عایق و ایزولاسیون قسمت بالایی کار و بام هم بهتر است همیشه تست آب را در آنها در یک نوبت با۱۲ ساعت آب دهی انجام دهید.

۱. درب چوبی ورودی ساختمان
اگر جلوی درب ورودی ساختمان تان رواق یا تاق نما با عمق مناسب دارید، درب چوبی گزینه ی خوبی است. درب های چوبی در بین سه متریال رایجی که ذکر کردیم، از همه گران تر و پرطرفدار تر اند. درب با چوب بلوط و گردو زیبا و رایج است اما بهترین آنها چوب ماهون هندوراس است که بسیار سخت است و در برابر عوامل خارجی بهتر از بقیه دوام می آورد.

۲. درب ورودی هیبریدی
این درب ها ظاهرا شبیه به درب های چوبی هستند ولی پانل های آنها از ساختار ساندویچی فوم و تخته سه لا تشکیل شده است و همه چیز با روکش چوبی پوشانده شده است. اگر رواق یا تاق نما برای جلوگیری از تابش نور ندارید و هم چنان یک ظاهر چوب مانند برای درب تان می خواهید، درب های هیبریدی گزینه های خوبی هستند. آنها هم چنین می توانند سفارشی ساخته شوند. عیب این درب های ورودی ساختمان  این است که چون با چوب روکش می شوند، باید هر دو سال یک بار ترمیم شوند.

۳. درب ورودی فایبرگلاس
با وجودی که هیچ درب ورودی ساختمانی وجود ندارد که نیاز به نگهداری نداشته باشد، فایبر گلاس در بین این سه متریال رایج کمتر از بقیه نیازمند نگهداری است. درب های فایبرگلاس کمی ارزان تر از درب های چوبی هستند اما امکان سفارشی ساختن شان هم کمتر است و با وجودی که می توانند شبیه به چوب طبیعی ساخته شوند شما قادر به تشخیص تفاوت آنها خواهید بود.

هزینه اجرای ورودی ساختمان

درب های فایبرگلاس ارزان تر از درب های چوبی هستند. گزینه های سفارشی به طور معمول حدود ۲۵ درصد گران تر از نمونه های آماده هستند. در عین حفظ زیبایی سعی کنید همیشه یک طراحی مقرون به صرفه برای منزل تان داشته باشید.

چقدر طول می کشد درب ورودی ساختمان شما آماده شود؟ زمان تحویل برای درب های آماده معمولا حدود ۵ تا ۱۰ روز کاری و برای درب های سفارشی بین ۱۰ تا ۱۲ هفته است.

بهترین زمان تعویض درب

بهترین زمان تعویض درب  تعویض درب ورودی ساختمان به این معنی است که درگاه ورودی شما ممکن است نصف روز یا کل روز باز باشد، پس بهتر است این کار در زمستان انجام نگیرد.

1 نظر

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید