قیمت چیلر

0
327
Chiller price
Chiller price

قیمت چیلر

قیمت چیلر  ; چیلر سیستم یا دستگاهی است که گرما را از مایع میگیرد ، که برای خنک کردن اغلب دستگاه ها و بیشتر در ایران در این چند ساله فن کوئل ها استفاده می‌‌شود.
شرکت مهندسی ساز آماده عقد قرارداد برای ساخت و اجرای چیلرهای ۵۰ تن و ۱۰۰تن با جزییات ارایه شده می باشد ، که تمامی استاندارد های موجود را داراست و قیمت چیلر بسیار رقابتی را ارایه میدهد ،لازم به توضیح است برای قیمت چیلر و استعلام قیمت چیلر با جزییات خارج از موارد زیر بهتر است حتما با دفتر تماس حاصل نمایید ، در بازار ایران با توجه به قیمت چیلر با بازه ی قیمتی بسیار زیاد لازم است جزییات در قیمت چیلر استعلامی بصورت کامل قید شود و در کنار آن ضمانت چیلر برای مصرف کننده حداقل باید ۳۶ ماه باشد .

 

Chiller price
Chiller price

چیلر چیست ؟

چیلر یا سرد کنChiller ) دستگاهی است که حرارت را از مایع (معمولاً آب) بر اساس سیکل تبرید تراکم بخار یا جذبی می‌زداید. این مایع می‌تواند برای خنک کاری هوا یا دستگاه‌ها( هواسازها و فن کوئل ها) استفاده شود که معمولاً به صورت سیکل و درون یک مبدل حرارتی جریان دارد. به عنوان یک محصول جانبی مهم، حرارتی که از مایع جذب شده یا باید به محیط خارج دفع شود یا برای کارایی‌های بالاتر برای مقاصد گرمایی استفاده شود. نگرانی‌هایی در مورد طراحی و انتخاب چیلرها وجود دارد. این نگرانی‌ها شامل، کارایی، بازده، تعمیر و نگهداری، آسیب‌پذیری‌های محیطی است.

چیلر های موجود در باز ایران بر دو پایه ی خنک کننده از طریق هوا و یا خنک کننده کی از طریق آب به فروش می رسند ، قیمت چیلر های خنگ کننده آبی و خنک کننده هوایی را میتوانید از شرکت ما ( مهندسی ساز ) استعلام بگیرید ، اغلب با توجه به قیمت پایین تر خنک کننده های آبی این مدل را برای پروژه های خود انتخاب می کنند ، اما در انتخاب ورق و مشخصات دیگر باید با توجه به نقشه های محاسباتی اقدام به سفارش کار گرفت و به این نکته توجه کنید که توان های موجود در بازار اسمی هستند به طور مثال توان چیلر ۶۰ تن اغلب برای محاسبات ۵۰ تن باید در نظر گرفته شود و از نظر بازده مقداری کاهش باید برای آنها لحاظ شود ، قیمت چیلر به طور مثال برای ۵۰ تنی با توجه به کمپرسور که اغلب با ۴ کمپرسور ایمیل میشود و دیگ بخار بستگی دارد ، شرکت مهندسی ساز پیشنهاد می‌کند برای استعلام قیمت های خود با دفتر ما تماس حاصل فرمایید .
برای یک چیلر ۵۰ نمی با سیکل آبی قیمت به تاریخ ۲۸ خرداد ۹۹ با توجه به جزییات درخواستی کارفرما ۲۵۰ تا ۴۰۰ میلیون می تواند هزینه دربر داشته باشد ، برای استعلام قیمت حتما جزییات کامل برای قیمت چیلر را در نظر بگیرین چون با توجه به بازه ۱۵۰ میلیونی به قصد خرید ارزان ممکن است شما چیلر مناسب خود راه خرید نکرده و در بهره برداری دچار مشکل شوید ، ضمانت شرکت مهندسی ساز برای چیلر های ساخت این شرکت ۴۸ ماهه می‌باشد و خدمات و تعویض قطعات نیز تا ۱۲۰ ماه انجام می پذیرد که یکی از بالاترین زمان ها در کشور می باشد و از نظر زمان تحویل نیز با ۲۰ روز کاری یکی از سریع ترین خطوط تولید در کشور را دارا می باشیم .
برای استعلام قیمت با جزییات با شماره 09126483806 تماس حاصل فرمایید.

Chiller price
Chiller price

خرید چیلر نکات مهم انتخاب چیلر

به طور کلی چیلرها که هسته مرکزی یا قلب هر سیستم سرمایش مرکزی می باشند از نظر عملکرد دارای انواع تراکمی و جذبی هستند. چیلرهای تراکمی از نظر عملکرد خود به دو گروه کلی چیلر تراکمی آبی و چیلر تراکمی هوایی تقسیم می شوند. مزیت اصلی چیلرهای تراکمی آبی نسبت به هوایی، بیشتر بودن راندمان (COP) و قیمت کمتر چیلرهای آبی نسبت به هوایی است، در حالی که نقطه قوت چیلرهای تراکمی هوایی نسبت به چیلرهای آبی، عمدتا امکان استفاده آن ها در هر شرایط آب و هوایی شرجی، امکان نصب در بام، بالکن یا هر فضای دیگری خارج از موتورخانه و نیز عدم نیاز به مصرف آب برای خنک نمودن مبرد و کندانسور چیلرهای هوایی می باشد.

انواع کمپرسورهای مورد استفاده در چیلرهای تراکمی عبارتند از کمپرسورهای رفت و برگشتی (پیستونی)، کمپرسورهای پیچی یا اسکرو، کمپرسورهای حلزونی یا اسکرال، کمپرسورهای چرخشی یا روتاری و نهایتا نوع جدید کمپرسورهای سانتریفیوژ.

عمل تبادل حرارت در کندانسور و اواپراتور چیلرهای تراکمی بوسیله مبدل های حرارتی پوسته لوله و یا صفحه ای انجام می گیرد. چیلرهای جذبی نیز از نظر نوع ماده مبرد، عمدتا به انواع چیلرهای جذبی آمونیاکی (ظرفیت کم) و چیلرهای جذبی لیتیومی تقسیم می گردند.

چیلرهای جذبی از نظر تأمین انرژی گرمایی به چهار نوع چیلرهای جذبی آبگرم، چیلرهای جذبی آب داغ، چیلرهای جذبی شعله مستقیم و چیلرهای جذبی بخار تقسیم می گردند. چیلرهای جذبی از نظر نحوه عملکرد نیز عمدتا به انواع چیلرهای جذبی سینگل افکت، دبل افکت و چیلرهای جذبی دایرکت فایر تقسیم می شوند.

اصلی ترین تجهیزات چیلرهای جذبی شامل کندانسور، ژنراتور، ابزوربر، اواپراتور، پمپ سلوشن، پمپ مبرد، شیرهای کنترل، ترموستات ها، تابلو برق و مدار فرمان چیلر می شوند.

type of Chiller
type of Chiller

انواع چیلرها

چیلرها به دو دسته چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی تقسیم می‌شوند. شکل دیگر تقسیم‌بندی چیلرها بر اساس شکل خنک شدن ماده مبرد است که به سه دسته آب خنک، هوا خنک و تبخیری تقسیم‌بندی می‌شوند.

چیلرهای تراکمی با استفاده از انرژی الکتریکی و چیلرهای جذبی با استفاده از انرژی حرارتی باعث ایجاد برودت و سرما می‌شوند.

 

انواع چیلر تراکمی

  • چیلر تراکمی با کمپرسور رفت و برگشتی
  • چیلر تراکمی با کمپرسور اسکرو
  • چیلرهای تراکمی با کمپرسور اسکرال
  • چیلرهای تراکمی با کمپرسور سانتریفیوژ

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید