نمای داخلی ساختمان

1
430
نمای داخلی ساختمان
نمای داخلی ساختمان

نمای داخلی ساختمان

باید توانایی روبرو شدن با تغییرات را داشته باشیم

نمای داخلی ساختمان : طراحی نمای داخلی ساختمان: امروزه افراد، زمان بیشتری را در مکان های مسقف می گذرانند و طراحی نمای داخلی ساختمان ها چه اداری باشد یا مسکونی، تاثیر بسزایی بر عملکرد فیزیکی و روانی انسان دارد. بر خلاف نظر عده ای از افراد، طراحی نمای داخلی ساختمان (فضای داخلی ساختمان) صرف طراحی محیط داخلی منزل نیست و شامل طراحی لابی ورودی ساختمان، طراحی راه پله، طراحی لابی و باکس آسانسور، طراحی فضای حال و پذیرایی، طراحی اتاق خواب کودک و والدین، طراحی سرویس بهداشتی و حمام، طراحی روف گاردن (باغ بام) و حتی نورپردازی فضا های مختلف داخل منزل، که می تواند نمایی متفاوت در شب را ارائه دهد، می شود. می بینیم که طراحی نمای (فضای) داخلی ساختمان از لحظه ورود تا زمانی که در محیط کار مشغول هستیم یا در خانه استراحت می کنیم حائز اهمیت است.

تغییرات اساسی در طراحی و معماری نمای (فضای) داخلی ساختمان بعد از ساخت پر هزینه و زمان بر است، به همین دلیل سپردن پروژه به گروه طراحی و معماری و مشاهده طرح های 3D (سه بعدی) فضاهای طراحی شده قبل از اجرا، می تواند شما را در انتخاب فضای مد نظر کمک کند و موجب رضایت کامل شما بعد از اجرای صحیح طرح شود. یکی از مهم ترین بخش های طراحی نمای داخلی ساختمان (فضای داخلی ساختمان) طراحی دکوراسیون داخلی منزل است، که خانم ها توجه ویژه ای در زمان انتخاب منزل به آن دارند و جزئیاتی مانند نور محیط، رنگ بندی فضا ها، طرح دیوار و سقف های کاذب، فضای چیدمان مبل ، کابینت و فضای آشپزخانه و … را زیر نظر دارند.

اصول اجرای نمای داخلی ساختمان که آن را متحول می کند.

*نورپردازی:  بخش مهمی در طراحی دکوراسیون داخلی نورپردازی است. در واقع نورپردازی‌ کمک می‌کند تا دکوراسیون داخلی فضای شما دیده شود به کمک نورپردازی‌ می‌توان فضا را رمانتیک‌تر و درخشنده تر جلوه داد یا با  نورپردازی مناسب یک فضا با نورگیر بسیار کم و دلگیر را می‎توان به یک فضای فرح‎بخش و با هیجان تبدیل کرد.

انواع نورپردازی در طراحی داخلی ساختمان

۱-  نورپردازی اتاق نشیمن: در کل نورپردازی اتاق نشیمن شامل روشنایی عمومی، نورپردازی متمرکز و نورپردازی محدود می‌شود، روشنایی عمومی یا همان نورپردازی از سقف برای روشن کردن اتاق نشیمن کفایت می‌کند و مقدار نسبتاً کمی از نور را در منطقه وسیعی انتشار می‌دهد. نورپردازی متمرکز آن دسته از نورپردازی است که تنها بر یک قسمت خاص تمرکز داشته و آن قسمت را روشن و برجسته می‌کند. نورپردازی محدود باعث می‌شود در زمانی که تمام اتاق تاریک است بتوانیم تنها یک قسمت خاص را روشن کنیم‌. شاید بهتر است همزمان از سه نوع نورپردازی در اتاق نشیمن استفاده شود تا بنا به نیاز از هر یک از آنها استفاده شود.

۲- نورپردازی اتاق غذاخوری: مانند اغلب فضاهای خانه در اتاق غذاخوری نیز نور طبیعی ایده آل ترین نوع نور است. لوستر در این فضا باید دقیقاً بالای میز غذاخوری نصب شود تا سطح میز را کاملاً روشن نماید و افراد به بهترین وجه ببینند که چه چیزی می‌خورند. می‌توانید با استفاده از شمع در اتاق غذاخوری خصوصاً روی میز غذاخوری جلوه رمانتیکی در این فضا ایجاد کنید. قسمت‌هایی از فضا هستند که به طور طبیعی تاریکتر و به دلیل ساختار آن نور نمی‌تواند به آن قسمت نفوذ کند، بنابراین نیاز به توجه بیشتری در نورپردازی دارند. لامپ‌ها عناصری هستند که به اتاق غذاخوری شخصیت می‌دهند. بوفه، میز غذاخوری و میز کناری از عناصری هستند که حتماً باید نورپردازی مخصوص خودشان را داشته باشند.

۳- نورپردازی در سرویس بهداشتی: بهترین نوع نورپردازی در سرویس بهداشتی آن دسته‌ای از نورها می باشند هستند که  باعث شوند افراد بتوانند چهره خود را به صورت واضح در آینه سرویس بهداشتی مشاهده نمایند. این نور باید شرایطی بدون سایه و هرگونه تغییر ایجاد کند تا فرد بتواند به راحتی چهره خود را برای آرایش در آینه ببیند.

۴- نورپردازی در نمای ساختمان: ‌بدلیل کمرنگ بودن مبحث تخصصی روشنایی و نورپردازی در کنار دیگر مهارت‌های رشته معماری، عمران، برق و طراحی شهری، کمتر شاهد رعایت استانداردهای روشنایی و اصول نورپردازی در فضاهای مختلف هستیم. متاسفانه علیرغم اهمیت اثر بخشی نورپردازی علمی بر سلامت جسم و روان، افزایش راندمان افراد و همچنین چشم نوازی هرچه بیشتر و موثرتر بر مؤلفه‌های معماری فضاهای داخلی و بیرونی، به این مهم کمتر توجه می‌شود و در اکثر موارد شاهد بکارگیری روش‌های یکنواخت نورپردازی برای همه فضاها هستید. در نورپردازی نما نیز استفاده از رنگ‌ها، سایه‌ها و روشنایی‌ها باید از یک مفهوم و هدفی تبعیت نماید. المان‌هایی که در نما قرار می‌گیرند هر یک حرفی و سخنی در مورد این ساختمان و بنا می‌زنند‌. رنگ‌های گرم محیط را صمیمانه‌تر و رنگ‌های سرد فضا را جدی و منظم نشان می‌دهند.

نمای داخلی ساختمان
نمای داخلی ساختمان

۵- زیر شلف‌ها بهترین نقطه برای نورهای مخفی: در خانه‌تان شلف‌های زیبا دارید، پس بهترین و تاثیرگذارترین نقطه برای جلوه گری نورپردازی‌های مخفی را پیدا کرده‌اید، زیر هر طبقه از شلف‌ها را نورپردازی کنید و شب هنگام از دیدن وسایل دکوری‌تان که به طرز زیبا و منحصر به فردی نمایش داده می‌شوند لذت ببرید.

۶- کانتر آشپزخانه پذیرای نورهای مخفی: صرف یک شام  عاشقانه در فضایی رمانتیک فقط با نورپردازی ملایم فضا امکان پذیر است. پس سریع دست به کار شوید و نور های مخفی که خیره کنندگی کمتری نسبت به منبع‌های نوری مثل چراغ‌ها و لوستر‌ها دارند را مهمان سالن غذاخوری یا کانتر آشپزخانه تان کنید و فضایی شاعرانه و صمیمی را برای صرف یک شام دونفره خوب را مهیا کنید.

۷- نور مخفی‌هایی در پشت تجهیزات سرویس‌های بهداشتی:  نور مخفی‌هایی که در سرویس‌های بهداشتی استفاده می‌شوند لزوماً فقط نباید در سقف یا کف مورد استفاده قرار بگیرند، از آن‌ها می‌توان برای پشت آینه‌ها یا دیگر وسایل و تجهیزات حمام و سرویس بهداشتی استفاده کرد.

*طراحی سقف کاذب در طراحی داخلی ساختمان: طرح سقف کاذب به عنوان یک نوع پوشش سقف خانه بسیار پرطرفدار است و باعث به وجود آوردن فضایی دل‌نشین و جذاب در طراحی سقف و فضای داخلی خانه می‌شود. از طرفی افراد شهرنشین بیشتر به دلیل وضعیت زندگی شلوغ و آلوده شهری، تمایل دارند که در فضای خانه، از لحاظ آرامش روحی و روانی، اضطراب و خستگی ناشی از محیط بیرون به تعادل برسند. بنابراین استفاده از طرح‌ها و رنگ‌های جذاب برای طراحی سقف به عنوان سازه‌ای کاذب اهمیت زیادی دارد. این طرح‌ها در سقف خانه، که مهندسان طراح از آن‌ها به عنوان طرح کاذب اسم می‌برند به سقف‌های ثانویه نیز معروف‌اند. طرح کاذب به اسکلت اصلی ساختمان متصل است و بار آن به سازه‌ اصلی وارد می‌شود و پایین‌تر از سقف اصلی قرار می‌گیرند و ضعف‌های موجود در سقف اصلی را می‌پوشاند.

انواع سقف کاذب در طراحی نمای داخلی

سقف کاذب رابیتس و اندود: سقف کاذب رابیتس از جنس فولاد و از قدیمی‌ترین و پرکاربرد‌ترین مدل‌های طرح سقف کاذب است. این مدل از طرح‌ها از توری‌های فولادی ساخته می‌شود و برای متصل کردن آن به سقف از گچ استفاده می‌شود و به همین دلیل وزن سنگینی پیدا می‌کند. بنابراین توسط معماران کمتر توصیه می‌شود؛ چون امکان دارد در مواقع زلزله خطر آفرین باشد. این نوع از طرح‌ها با اکثر ملات‌ها سازگار است و کمتر ترک بر می‌دارد و از دو نوع مسطح و برجسته ساخته شده است. این طرح همچنین دارای سرعت زیادی از نظر اجراست و خاصیت طرح‌پذیری زیادی از نظر هندسی دارد و مصالح و نیروی مورد نیاز آن نیز در دسترس است.

سقف کاذب کناف: کناف (Knauf) نام یک موسسه‌ بین المللی است و بیش از 60 سال است که در صنایع ساختمانی کاربرد دارد. این نوع طرح که بسیار در کشور ما پر‌کاربرد است نوعی از سقف است که در آن از پنل‌های گچی یا غیر گچی پیش ساخته استفاده می‌شود و فریم آلومینیومی برای استحکام سازه آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع از طرح‌ها بسیار شکل پذیر است و شما می‌توانید هر طرحی و با هر رنگی را به دلخواه خود به کار گیرید و همچنین می‌توانید نور‌های مخفی را داخل آن قرار دهید.

سقف کاذب آکوستیک: این نوع از طرح بیشتر برای مکان‌هایی مانند سینما، سالن‌های موسیقی و مکان‌هایی استفاده می‌شود که صدا نباید منعکس شود و به عبارتی نوعی ایزولاسیون صوتی به حساب می‌آید.طرح آکوستیک خود به دو مدل معمولی و نسوز تقسیم می‌شود که قطعات باربر اصلی از پروفیل فولادی یا چوبی است که باید با میخ‌های همرنگ خود نصب شود. آکوستیک همچنین با پارچه‌های چین دار، ورقه‌های گچی، ورقه‌های چوبی و …ساخته می‌شود.

نمای داخلی ساختمان
نمای داخلی ساختمان

سقف کاذب PVC: این نوع طرح باعث یکدست شدن پوشش سقف می‌شود و همچنین سقف را کوتاه‌تر می‌کند و به عنوان بهبود دهنده‌ عایق صوتی و حرارتی عمل می‌کند. جنس این سقف‌ها از پلی ونیل کلراید یا پی وی سی است و چون دارای انعطاف زیادی است می‌توان آن را به هر شکلی تبدیل کرد. این طرح امروزه به دلیل ویژگی‌هایی مانند ظاهر زیبا، مقاوم بودن، غیر قابل اشتعال، عایق حرارتی و صوتی و طول عمر زیاد محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

سقف کاذب چوبی: شبکه‌ اصلی این نوع طرح برای سقف خانه از جنس فولاد و چهارتراش و شبکه‌ فرعی آن چوب است. در این طرح لمبه‌های چوبی که از چوب نراد خارجی یا روسی است با چسب و میخ به چهار تراش‌ها وصل می‌شود. هنگامی که از طرح کاذب چوب استفاده می‌شود بهتر است تمام سقف اتاق‌های منازل با آن پوشیده شود و به دلیل اینکه چوب گرمای خاصی به محیط می‌بخشد بهترین گزینه برای پوشش سقف‌های بلند است.

سقف کاذب ترکیبی: در این نوع طراحی سقف خانه، چند مدل مختلف و یک طرح هندسی جدید با هم ترکیب می‌شوند و یک طرح ترکیبی را ایجا می‌کنند. این مدل طراحی بسیار زیبایی ایجاد می‌کند و رنگ سقف خانه در سطوح مختلف آن را بسیار چشمگیرتر می‌کند و برای اجرای آن باید طرح با سازه‌های سقف کاذب مناسب باشد.

*کفپوش در طراحی نمای ساختمان: کفپوش نوعی پوشش برای کف ساختمان است که علاوه بر پنهان نمودن عیوب، جلوه ای زیبا به فضا می بخشد. این پوشش در انواع کفپوش چوبی، سرامیکی، لمینت، وینیل، سنگ، پی وی سی و … در ساختمان نصب و هر کدام با توجه به بودجه و سلیقه افراد انتخاب می گردند، در واقع کفپوش یکی از مهم ترین المان ها در دکوراسیون داخلی محسوب می شود که تاثیر زیادی روی زیبایی و جذابیت طراحی داخلی  دارد بنابراین بهتر است شما در هنگام انتخاب رنگ و مدل پارکت پذیرایی حساسیت و دقت لازم را به خرج دهید.

نمای داخلی ساختمان
نمای داخلی ساختمان

انواع کفپوش در طراحی داخلی

*پارکت چوبی: پارکت چوبی یکی از رایج ترین انواع کفپوش است که در اکثر خانه های امروزی به چشم می خورد. زیبایی این نوع کفپوش بی نظیر است و حسی از طبیعت را به فضای داخل منتقل می کند. اصولاٌ از چوب درختانی نظیر کاج، صنوبر، افرا و بلوط برای ساخت کفپوش چوبی استفاده می شود. این چوب ها دارای رگه های بسیار زیبا هستند که در پارکت نمود پیدا می کند. کفپوش چوبی هر چند جلوه ای گرم و صمیمی به خانه می بخشد اما نیاز به مراقبت و نگهداری دارد. این کفپوش ها در برابر خراش و ساییدگی مقاومت بالایی ندارند و دچار آسیب می شوند. علاوه بر آن برای محیط های مرطوب مناسب نیستند زیرا در صورت جذب آب و رطوبت پوسته پوسته شده و باد می کنند. حرارت و آتش نیز منجر به نابودی پارکت می شود، بنابراین از نصب آنها در مجاورت با حرارت خودداری نمائید. پارکت چوبی را می توان در طراحی دکوراسیون به سبک روستیک به کار برد زیرا در این سبک، چوب برجسته ترین المانی است که در معرض دید قرار می گیرد. اصولاً سطح کفپوش های چوبی را پولیش می زنند تا علاوه بر جلوه زیبایی که به ارمغان می آورد، در برابر نفوذ گرد و غبار نیز مقاوم شوند. با استفاده از یک دستمال نیمه مرطوب می توان به راحتی گرد و غبار را از سطح این کفپوش ها پاک کرد، البته مراقبت و تمیز کاری آنها باید مدام صورت گیرد تا از نشست و نفوذ آلودگی  جلوگیری شود.

*کفپوش بامبو: چوب گیاه بامبو جایگزین مناسبی برای چوب درختان جنگلی است و میتوان آن را به جای تخته های چند لایه، لمینت، الوار، ام دی اف و … به کار برد. کفپوش بامبو مقاومت بسیار بالایی دارد و در صورت قرار گرفتن در معرض رطوبت دچار پوسیدگی و ترک خوردگی نمی شود، علاوه بر آن باکتری و قارچ نیز نمی توانند بر روی آن رشد کنند. استحکام چوب بامبو در مقایسه با چوب درختانی نظیر ساج، افرا و بلوط بالاتر است. این چوب علارغم وزن سبک تراکم و قدرت بی نظیری دارد و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار می باشد. با استفاده از کفپوش بامبو دیگر نگران تمیز نمودن آن نباشید زیرا این کفپوش نیاز به مراقبت بسیار ندارد و به راحتی تمیز می شود.

*کفپوش لمینت: لمینت نوعی کفپوش است که از ترکیب و بهم فشرده شدن الیاف چوب یا اچ دی اف طی فرآیندی مشخص در کارخانه تولید می شود. الیاف فشرده چوب یا HDF با یک لایه ملامینه پوشش داده می شوند و سطحی صاف و یکدست پیدا می کنند. کفپوش لمینت جایگزین مناسبی برای پارکت چوبی و کفپوش سنگی است و به دلیل داشتن طرح های مشابه با این کفپوش ها گزینه ای ایده آل می باشد. این کفپوش با سرعت بالا نصب می شود به نحوی که در یک روز می توان ۱۰۰ متر مربع از آن را نصب نمود. علاوه بر آن نیازی به ساب کاری یا پولیش ندارد و بعد از نصب می توان وسایل منزل را روی آن چید. یکی از مزایای کفپوش لمینت این است که به سطح زیرین آسیب نمی زند و می توان آن را جمع نمود و در مکان دیگر نصب کرد. لمینت مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد و اگر جسم داغ بر روی آن قرار گیرد نمی سوزد. این متریال آنتی باکتریال است و آلودگی به راحتی به سطح آن نفوذ نمی کند. همچنین در برابر نم و رطوبت نیز دچار آسیب نخواهد شد. فومی که در زیر کفپوش های لمینت قبل از نصب قرار می گیرد، نوعی عایق حرارتی، صوتی و رطوبتی است، به همین دلیل این کفپوش ها را می توان نوعی عایق برای کف در نظر گرفت.

*کفپوش وینیل (PVC): پی وی سی  به معنای پلی وینیل کلراید است که نوعی پلاستیک محسوب می شود. این متریال به دلیل قابلیت های منحصر بفرد و تولید ارزان کاربرد بسیاری دارد. کفپوش وینیل مانند کفپوش لمینت است اما لایه رویه آن از PVC ساخته می شود. پی وی سی ماده ای ۱۰۰ درصد ضد آب است که در برابر رطوبت و نم مقاومت بسیار بالایی دارد، از این رو از کفپوش وینیل می توان در محیط های مرطوب استفاده نمود. کفپوش وینیل جایگزینی مناسب برای کفپوش های سنگی و سرامیکی است و از مزایای آن می توان به تمیزکاری و نگهداری آسان اشاره کرد. این کفپوش به شکل تایل در اندازه های مختلف به بازار عرضه می شود و دارای طرح ها و رنگ های متفاوتی است. ظاهر این تایل ها همانند کفپوش های سرامیکی، چوبی و سنگی است و زیبایی بی نظیری در فضا ایجاد می کند. در عصر حاضر استفاده از کفپوش وینیل رشد بسیاری پیدا کرده زیرا سطح این کفپوش نرم و راحت بوده و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است.

نمای داخلی ساختمان
نمای داخلی ساختمان

*کفپوش سه بعدی: کفپوش سه بعدی از جمله جدیدترین و جذاب ترین کفپوش ها می باشد که تصویری سه بعدی را به نمایش می گذارد. این کفپوش برای مکان هایی نظیر حمام و سرویس بهداشتی مناسب است و جلوه ای جذاب به آنها می بخشد. کفپوش اپوکسی سه بعدی یکی از نوآوری های صنعت کفپوش سازی است که در اوایل تولید خود در لابی، مراکز خرید و هتل ها مورد استفاده قرار می گرفت اما در حال حاضر از آن به عنوان کفپوشی دکوراتیو در دکوراسیون داخلی استفاده می شود. این کفپوش دارای طرح ها و تصاویر مختلفی است و می توان رنگ آن را با دکوراسیون داخلی تطبیق داد.

*کفپوش سرامیکی: سرامیک از جمله کفپوش هایی است که از گذشته تا امروز برای پوشش کف ساختمان مورد استفاده قرار گرفته است. با گذشت زمان کارخانه های تولید کننده این مصالح را با کیفیتی متفاوت و بهتر به بازار عرضه کرده اند به نحوی که سرامیک به عنوان رایج ترین کفپوش برای ساختمان شناخته شده است. امروزه سرامیک ها با طرح پارکت تولید میشوند و کیفیت خود را در شرایط مختلف آب و هوایی حفظ می نمایند. کفپوش سرامیک در برابر رطوبت مقاومت لازم را داراست به همین دلیل از آن در محیط هایی نظیر آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی استفاده می شود. نگهداری و تمیز کردن سرامیک های کف ساختمان کاری راحت است و به راحتی می توان با مواد شوینده و دستمال مرطوب آنها را پاک کرد.

*کفپوش سنگی: کفپوش سنگی یک کفپوش لوکس است که اجرای آن در مقایسه با سایر کفپوش ها هزینه بیشتری دارد. سنگ یک متریال طبیعی است و دارای نقش و نگارها و رگه های بی نظیری است که زیبایی طبیعی را در دکوراسیون داخلی به نمایش می گذارد. سنگ هایی نظیر سنگ گرانیت، تراورتن، آهک، مرمر و سنگ لوح برای کفپوش مورد استفاده قرار می گیرند و هر کدام معایب و مزایای مخصوص به خود را دارا هستند. سنگ دوام و عمر بسیار بالایی دارد و نوعی کفپوش دائمی محسوب می شود. کفپوش سنگی بسیار خنک است و برای نصب در خانه های مناطق گرمسیری گزینه ای ایده آل می باشد. علاوه بر آن به دلیل عدم وجود منافذ باز بر روی آن به هیچ عنوان گرد و غبار و آلودگی را به خود جذب نمی کند و همواره ظاهری تمیز دارد.

*کفپوش اپوکسی: اپوکسی ماده ای است که از واکنش شیمیایی بین پلی آمین و رزین اپوکساید حاصل می شود و در ساخت انواع کفپوش کاربرد دارد. کفپوش اپوکسی دارای خواص فیزیکی و مکانیکی بسیاری است و مقاومت بالایی در برابر عوامل مختلف دارد. از جمله مزایای این کفپوش می توان به ضد حریق و آنتی باکتریال بودن آن اشاره نمود. کفپوش اپوکسی به کفپوش بهداشتی معروف است و قابل استفاده در آزمایشگاه ها، کارگاه ها، بیمارستان ها و ورزشگاه ها نیز می باشد. ظاهر این کفپوش بسیار زیبا، تمیز و براق بوده و از جلای بی نظیری برخوردار است. علاوه بر آن در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم است و به راحتی تمیز می شود.

نمای داخلی ساختمان
نمای داخلی ساختمان

*استفاده از کاغذ دیواری در طراحی داخلی نما:  کاغذ دیواری یکی از پرطرفدارترین های روز در طراحی دکوراسیون داخلی منزل به شمار می رود. این کاغذهای دکوراتیو با رنگ و لعاب خود تفاوت و تمایز را به فضای خانه ها می آورند، انواع و اقسام طرح ها در تطابق با همه سلیقه ها را در بر دارند و از همه مهم تر به راحتی نیز قابل نصب هستند. همین موارد است که آنها را مورد پسند اکثریت قرار می دهد. برای خلق یک فضای زیبا که دقیقا مطابق سلیقه شما طراحی شده باشد، استفاده از کاغذدیواری مناسب یکی از چندین قدمی است که باید برداشته شود.

کاغذدیواری ها به طور کلی به دو دسته کلاسیک و مدرن تقسیم می شوند. البته انواع دیگری هم وجود دارند که با سبک خاص خود این دسته بندی را تحت تاثیر قرار داده و جزو یک دسته مجزا با عنوان تلفیقی قرار می گیرند. به هر حال نکته ای که شما باید در طراحی دکوراسیون خود در نظر داشته باشید این است که کاغذ دیواری باید با سبک مبلمان و لوازم منزلتان یکی بوده و اگر نه دارای تطابق و همخوانی باشد.

برای  داشتن طراحی نمای داخلی زیبا کارهای زیادی می توانید انجام دهید مثلا انتخاب کابینتهای زیبا در آشپزخانه یا  رنگ آمیزی دیوارها و… چون بیان همه ی مطالب در اینجا نمی گنجد بنابراین ما در این مقاله  سعی کرده ایم درباره ی مواردی مهم که در زیبایی طراحی داخلی نقش بیشتری دارند بحث کنیم.

*** امروزه افراد به طراحی قسمت های مختلف منزل خود اهمیت زیادی میدهند طراحی داخلی ساختمان اگر به شیوه ای اصولی انجام شود می توانید شاهد زیباترین فضای داخلی در ساختمان منزل خود باشید. اگر شما در زمینه دیزاین داخلی منزل مهارت کافی ندارید بهتر است کار طراحی داخلی منزل تان را به طراحان داخلی با تجربه و مهارت کافی بسپارید تا طراحی داخلی همه بخش های ساختمان شما به شیوه ای اصولی و کاربردی انجام شود.***  سپاس

1 نظر

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید