غرفه سازی

7
468
غرفه سازی
غرفه سازی

غرفه سازی : بی شک یکی از مهمترین بخش های هر نمایشگاه ساخت و آرایش غرفه است و اهمیت آن در حدی است که میتواند باعث موفقیت یا عدم موفقیت در یک نمایشگاه شود. امروزه در صنعت نمایشگاهی غرفه داران به این باور رسیده اند که برای داشتن نمایشی موفق، نیاز به جذب و درگیر نمودن بازدیدکنندگان از غرفه می باشد و می توان بیان نمود که غرفه در نمایشگاه به منزله کارت شناسایی یک شرکت و غرفه داراست.

 

با افزایش تعداد جمعیت و نیروی کار عمر دفترهای شخصی به پایان رسید و کارفرمایان ناگزیر شدند فضای کمی در اختیار کارمندانشان بگذارند. به همین دلیل اوپن آفیس‌ها ایجاد شدند. اوپن آفیس به فضایی بزرگ اطلاق می‌شود که ده‌ها کارمند کنار یکدیگر مشغول کارند بدون اینکه دیواری آن‌ها را از یکدیگر جدا کند چیزی شبیه دفترهایی که روزنامه‌نگاران در فیلم‌های قدیمی در آن کار می‌کنند؛ اما پس از مدتی حتی در چنین دفاتری در اختیار گذاشتن فضای اختصاصی به هر کارمند یا گروه احساس شد تا کارمندان تمرکز نسبی برای انجام کارشان داشته باشند.

 

برای رفع این نیاز طراحان داخلی به فکر غرفه سازی افتادند. ساخت غرفه در سالن‌های بزرگ و تقسیم فضا بسیاری از مشکلات را مرتفع کرد و آرامش را به فضاهایی که چندین کارمند کنار هم کار می‌کنند برگردانند؛ اما این بدعت در طراحی داخلی که پاسخی به نیاز کم بودن فضا بود تنها محدود به دفاتر کار این‌چنینی نشد و برگزارکنندگان نمایشگاه‌ها این پتانسیل را به کار بردند تا برندهایی که خدمات مشابه ارائه می‌دهند در کنار یکدیگر رقابت کنند.

 

 

غرفه سازی
غرفه سازی

یکی از نکات مهم برای حضور مؤثر در نمایشگاه، طراحی غرفه ای زیبا می باشد. چرا که ساختار غرفه نقش بسزایی در جذب مخاطبان داشته و در برآوردن اهداف کارکردی نیز تاثیرگذار می باشد. مؤلفه های زیادی در این زمینه نقش دارند که از جمله می توان به زیبایی، اجرای نورپردازی مناسب و انتخاب رنگ مناسب اشاره کرد. برای طراحی غرفه نمایشگاهی استفاده از ایده های خلاقانه را فراموش نکنید. برای مثال استفاده از استندهای خلاقانه ای که با زمینه کاری شما در ارتباط است از راه های جذب مخاطب می باشد.

به همین دلیل امروزه صنعت غرفه سازی بیشتر در برگزاری نمایشگاه‌ها کاربرد دارد هرچند کاربردش را در تفکیک فضاهای داخلی هم حفظ کرده است. با رشد چشمگیر تعداد نمایشگاه‌هایی که هر ساله برگزار می‌شوند غرفه سازان هنر و خلاقیت را هم چاشنی صنعتشان کردند تا تنوع بیشتری به محصولشان بدهند. حالا این سوال پیش می‌آید که شما به‌عنوان یک صاحب برند می‌توانید چه تصمیماتی بگیرید که غرفه‌تان در یک نمایشگاه چشمگیرتر باشد؟

 

نیاز به ماهیت نمایشگاه‌های تجاری بدان معنی است که غرفه داران برای جلب‌توجه بازدیدکنندگان در رقابت مستقیم هستند؛ اما طبق مطالعاتی که در این زمینه شده است بیشتر بازدیدکنندگان تنها می‌توانند از حدود 10 درصد غرفه‌ها در یک نمایشگاه تجاری بازدید کنند. برای هر کسب و کاری، بزرگ یا کوچک، صحنه نمایشگاهی فرصت مناسبی برای تولید آگاهی از برند و دیدار با مشتریان آینده است. چه شما یک کهنه‌کار نمایش تجاری باشید و چه تازه‌وارد، می‌خواهید نمایشگاه شما در میان انبوه غرفه‌ها به چشم بیاید.

 

اهمیت غرفه سازی

غرفه ها در واقع چیزی فراتر از یک سازه ی فیزیکی می باشند زیرا به عنوان یک ابزار برای بازاریابی و جذب مشتری و در نهایت ایجاد یک فرصت خرید و فروش و اشغال زایی به حساب می آیند. پس مطمئنا توجه به طراحی صحیح در غرفه سازی نمایشگاهی می تواند در رسیدن به هدفتان به شما کمک نماید. غرفه های نمایشگاهی این امکان را در اختیار شرکت ها و صنایع می گذارد تا بتوانند محصولات خود را به بهترین شکل ممکن عرضه نمایند. به زبان ساده تر می توان گفت که طراحی غرفه نمایشگاهی باید به گونه ای باشد که به طور کامل معرف آن شرکت و یا صنعت و یا خدمت باشد به گونه ای که مشتری با بازدید از آن غرفه در یک نگاه بتواند از اهداف شرکت میزبان و محصولات آن آگاهی کسب نماید.

 

 

غرفه سازی
غرفه سازی

 

چرا به غرفه سازی نیازمندیم؟

زمانی که کلمه ی طراحی پیش از هر خدمتی به میان می آید، هزینه ی گزاف اولین عبارتی است که رابطه ی معنایی خود را به رخ می کشد.

فرض کنید که تصور ذهنی یک کارفرما از هزینه های طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی «آ» تومان باشد، اما مبلغی که برای این موضوع در نظر گرفته است فاصله ی زیادی با رقم «آ» تومان دارد. در این مواقع اولین گزینه ای که به ذهن کارفرما و یا شرکت کننده در نمایشگاه خطور می کند، عدم حضور در نمایشگاه و یا تهیه ی غرفه ای به صرفه است. این موضوع را می پذیرم که بسیاری از همکاران ما در طراحی و ساخت غرفه های نمایشگاهی از ارائه ی رقم های ناچیز عاجزند، چرا که اگر درک درستی از غرفه سازی داشته باشید و با چم و خم کار آشنا شده باشید، خواهید دید که مبالغ اندک دست تیم طراحی را برای انجام خلاقیت و مانورهای موثر می بندد. اما هنر یک غرفه ساز اینجاست که خودنمایی می کند.

 

کماکان برای چنین مواقعی، بهترین گزینه کنار کشیدن از نمایشگاه و یا عدم شرکت در آن نیست. شما برای توسعه کسب و کار خود و برند سازی به حضور در چنین نمایشگاه هایی نیاز دارید. اما چه چیزی بهتر از اینکه با هزینه ای اندک خواسته های خود را مرتفع کنید. اگر تنها دلیل شما هزینه و میزان خرج مورد نیاز باشد، بهتر است بدانید که گزینه مناسب شما کماکان تیم طراحی غرفه نمایشگاهی است. نیازهای خود را با آنها درمیان بگذارید و اجازه دهید که برای یک راه مناسب که با بودجه شما همخوانی و هماهنگی دارد ایده های خود را بیان کنند. این یک نظر نیست، این یک راه حل جامع برای رسیدن به موفقیت است.

 

 

مزیت  غرفه سازی

طراحی غرفه در واقع نخستین گام برای جلب مخاطب نمایشگاهی است و می تواند تاثیر زیادی در استقبال از خدمات و محصولات شرکت صاحب غرفه داشته باشد. در ساخت غرفه مجموعه ای از پرسنل با تخصص های مختلف گرد هم می آیند تا با همکاری هم طرح پیش بینی شده برای غرفه را به واقعیت تبدیل نمایند.

 

ارائه و معرفی محصولات در غرفه های نمایشگاهی مزیت های بسیاری را برای صاحبان کسب و کار به همراه دارد. جلب مشتری مهمترین نقش را در رونق اقتصادی مشاغل مختلف ایفا می کند. این سوال مطرح می شود که استفاده از غرفه نمایشگاهی و به طور کل حضور در نمایشگاه چگونه باعث جذب مشتری می شود؟ زمانی که نمایشگاهی برگزار می شود، اقشار مختلف جامعه و افراد زیادی به این مکان ها مراجعه می کنند و هنگامی که مراجعه کننده افزایش یافت به طبع جذب مشتری هم زیاد می شود. نکته دیگر که حائز اهمیت می باشد، کیفیت بالای پذیرایی از مراجعه کنندگان است که برخورد خوب و پذیرایی مناسب می تواند مراجعه کنندگان فعلی را تبدیل به مشتری های دائمی آینده کند و برخورد خوب با افراد در جلب نظر آنها تاثیر بسزایی دارد و تبعات آن بر اعتبار و هویت کسب و کار تاثیرگذار می باشد. در واقع داشتن یک غرفه نمایشگاهی خوب باعث جذب افراد در بدو ورود آنها می شود که این خود افزایش فروش را به همراه خواهد داشت.

 

انواع غرفه سازی

ماهیت ساخت غرفه ها برای غرفه سازی  به سه دسته غرفه های ساختنی و غرفه های اسپیس فریم و غرفه های پیش ساخته تقسیم میشود.

 

غرفه های ساختنی

این نوع از غرفه به سفارش مشتری و با طراحی اختصاصی با توجه به فضا بوسیله ام دی اف و نئوپان ساخته می شود. این نوع غرفه سازی بیشتر مناسب فضای بسته می باشد. هزینه و زمان اجرای این نوع ساخت غرفه نسبت به سایر روش ها بالاتر است!

 

غرفه سازی
غرفه سازی

غرفه های اسپیس فریم

متریال این نوع غرفه سازی فلز است که تکه های اسپیس فریم بوسیله بست های مخصوص در کنار هم و با توجه به طرح مورد نظر بسته می شوند. این نوع از غرفه سازی هم در فضای باز و هم در فضای بسته قابل استفاده می باشد.

 

غرفه سازی
غرفه سازی

غرفه های پیش ساخته

این نوع از ساخت غرفه به کمک سازه های از پیش ساخته شده با متریال های مختلف اجرا می گردد و سرعت اجرای آن بسیار بالا می باشد و همچنین از نظر هزینه کم هزینه تر از ساخت غرفه اختصاصی می باشد و شکیلتر از اسپیس فریم!

 

غرفه سازی
غرفه سازی

 

 

بازدیدکنندگان یک نمایشگاه

مخاطبان خاص: مخاطبان خاص کسب و کار شما شامل: همکاران، مدیران طرف قرارداد و البته رقبا شما هستند.

مخاطبان عام: مخاطبان عام کسانی هستند که برای اولین بار با کسب و کار و برند شما آشنا می‌شوند.

مخاطبان خارجی: نمایشگاه‌های بین‌المللی و البته کسب و کارهای تجاری عموماً بازدیدکنندگانی از سراسر دنیا خواهد داشت به همین منظور بهتر است در طراحی غرفه‌های نمایشگاهی دقت کافی به عمل‌آورید تا در معرفی کشور و البته کسب و کار خود موفق گردید. برای آن‌که بتوانید حضوری پررنگ در نمایشگاه داشته باشید بهتر است با اصول و بایدهای غرفه سازی و طراحی غرفه آشنا شوید.

رعایت و توجه به این نکات کمک می‌کند تا علاوه بر مدیریت شرایط، بتوانید حضوری شایسته و در خور شان کسب و کار خود داشته باشید.

 

علت حضور در نمایشگاه

برپایی نمایشگاه علاوه بر آنکه سبب معرفی کسب و کار در سطح وسیعی از مخاطب می‌شود یک راه بی‌واسطه‌ای است تا تولیدکننده با مصرف‌کننده، به‌صورت مستقیم ارتباط برقرار نماید و در جهت جلب مخاطب تلاش کند. یکی دیگر از علل‌های برپایی نمایشگاه، جذب بازاریاب و اخذ نمایندگی است.

به‌عنوان مثال شما در یک شهری با جمعیت معمولی، کسب و کاری در حال گسترش دارید، در این حین حضور شما در نمایشگاه به شما این فرصت را می‌دهد که با اخذ نمایندگی در شهرهای دیگر و بازاریاب‌های خبره،  فعالیت و کسب و کار خود را در شهر دیگری نیز گسترش دهید، با این کار می‌توانید با مخاطبان بیشتری در ارتباط باشید و کسب و کار خود را توسعه دهید.

 

متریال ساخت غرفه

ورق های نئوپان مانند هر نوع محصول دیگری انواع مختلف دارد. ورق ها با ضخامت های مختلف و برند های مختلف عرضه می شوند. این تفاوت ها قاعدتا به تفاوت قیمت ورق ختم میشود. هرچه یک ورق صاف تر باشد و آشغال کمتری داشته باشد ، بهتر برش می خورد و در حین ساخت نیز صاف تر و شکیل تر می ایستد ، ضمن اینکه در هنگام رنگ آمیزی نیز رنگهای پلاستیک نمایشگاهی که اغلب بدون بتونه روی سطح قرار می گیرند ، بهتر می توانند روی سطح بنشینند و ظاهر بهتری به غرفه می دهند ، استفاده از ورقهای با کیفیت نامطلوب ، یا ورقهای نازک یا ورقهایی که از نمایشگاههای پیشین برگشته اند با توجه به اینکه رنگ پلاستیک به دلیل پایه آب بودن رنگ موجب تاب برداشتن ورق نئوپان می گردد ، برای ساخت دوباره غرفه مناسب نیستند و بهتر است که از آنها در ساخت کف و زیر سازی غرفه و یا ساخت قیدهای و وادار های غرفه های نمایشگاهی استفاده شود.

 

 

غرفه سازی
غرفه سازی

 

ایده طراحی غرفه نمایشگاهی

قبل از ساخت غرفه مهم ترین مسئله داشتن ایده منحصر به فرد و جدید است. از آن جا که غرفه به عنوان ویترین خدمات، محصولات و توانایی های شما در پیش چشمان مشتری قرار می گیرد؛ در اختیار داشتن اطلاعات مربوط به محصولات و خدمات شرکت صاحب غرفه امری ضروری است زیرا این اطلاعات می توانند نقش به سزایی در پیشبرد فرآیند طراحی غرفه داشته باشند. طرح اولیه غرفه، رنگ های مورد استفاده، وسایل و تزئیناتی که در غرفه مورد استفاده قرار می گیرند همه و همه باید در خدمت معرفی هر چه بیشتر و بهتر خدمات و کالاهای شما به بازدید کنندگان باشند. طراحی و ساخت غرفه باید در ارتباط  با محصولات و خدمات شما بوده و به نحوی انجام شود که زمینه ماندگار شدن برند و محصولات شما را در ذهن مشتری فراهم آورد.

 

وسایل باید طوری در غرفه قرار داده شوند که نه برای مسئولین غرفه دست و پا گیر باشند و نه منظره ناخوشایدی را برای بازدید کنندگان ایجاد نمایند.چیدمان محصولات در غرفه باید با فکر و طرح قبلی انجام شود و در صورت لزوم جابجایی ها و اصلاحاتی در آن صورت گیرد.مبلمان غرفه نیز باید با کل غرفه هماهنگ بوده و به نحوی مکمل طراحی باشد. در این میان نقش نور پردازی را نیز نباید از نظر دور داشت. نور پردازی می تواند طوری انجام شود که نظر بیننده را به بخش دلخواهی از غرفه جذب نموده  و توجه وی به بخش های دیگر که مد نظر شما نیست را محدود نماید.در نظر داشتن این نکات کلی در طراحی غرفه و ساخت آن می تواند به افزایش تاثیر گذاری غرفه منجر شود.

 

 

اصول غرفه سازی

 

 تعیین هدف غرفه سازی

برای آنکه بتوان در نمایشگاه حضوری حساب شده داشت و تمام برنامه‌ها با نظم پیش رود باید با توجه به زمان مشخص نمایشگاه،یعنی حداقل یک ماه قبل از شروع نمایشگاه برای برنامه‌ریزی و تعیین هدف اقدام نمایید.

 

در برنامه‌ریزی‌ها مشخص کنید که اصلاً هدف از حضور شما و کسب و کارتان در نمایشگاه چیست؟ رقبای شما چه کسانی و چه برندهایی هستند؟ برای ارائه خدمات و معرفی چه برنامه‌ای دارید؟ مدت زمان حضور شما در نمایشگاه چه قدر است؟ از چه المان‌هایی برای غرفه سازی و تبلیغ کسب و کار می‌خواهید استفاده کنید؟ در واقع هدف از اینکه شما در نمایشگاه حضور می‌یابید تحقق این امر است که علاوه بر ثابت نگاه‌داشتن مخاطبان قبلی، مخاطبانی جدید نیز بیابید.

 

برای تحقق این امر باید برنامه‌ریزی داشته باشید که چه عمل گسترده‌ای درزمینه شناساندن کسب و کار خود به کمک غرفه سازی و رعایت اصول غرفه سازی می‌توانید انجام دهید.

 

تعیین بودجه غرفه سازی

دومین اصل غرفه سازی و راه‌اندازی یک غرفه در نمایشگاه این است که زمانی که شما برنامه‌ها و هدف از حضورتان در نمایشگاه را مشخص کردید باید بودجه اختصاصی مربوط به مخارج حضور خود در نمایشگاه را نیز تعیین نمایید. یکی از اساسی‌ترین قسمت برآورد بودجه مخارج مربوط به غرفه سازی است. با کمی تحقیق و جست‌وجو حدود کلی بودجه برآورد خواهد شد.

 

غرفه سازی

 

 

مکان غرفه سازی

پس از برنامه‌ریزی و تعیین بودجه باید به دنبال انتخاب غرفه و نوع غرفه سازی باشید که تمامی این عوامل بستگی به بودجه تعیین شده خواهد داشت. برای انتخاب مکان غرفه، اصول زیر را رعایت کنید:

 

الف)مکان غرفه بهتر است از درب ورودی دور نباشد.

ب)متراژ غرفه انتخابی خیلی پایین نباشد.

ج)با توجه به زاویه دیدی که نسبت به مخاطب است باید نوع غرفه سازی و اصول غرفه سازی  انتخاب و رعایت شود.

د)یکی از اصولی که در غرفه سازی، رعایت آن الزامی است، استفاده از نوع غرفه سازی متناسب با کسب و کار بوده، به‌عنوان مثال شما برای حضور در نمایشگاه پوشاک احتیاج نیست از غرفه سازی به سبک مدولار استفاده کنید، بلکه باید سبکی را انتخاب نمایید که به محصولات شما سازگار باشد.

 

مدت‌زمان حضور در نمایشگاه

تمام کسانی که در نمایشگاه حضور می‌یابند می‌دانند که مدت‌زمان برپایی نمایشگاه یک بازه زمانی کوتاه مدت است. بر سبب همین علت نیاز نیست از متر یال و مصالح غرفه سازی استفاده نمایید که مقاومت بالایی دارند. مصالح غرفه سازی را به‌گونه‌ای انتخاب و استفاده نمایید که تنها برای همان بازه زمانی حضور شما در نمایشگاه قابل‌استفاده باشد.

آنچه امروزه بسیار موردپسند واقع می‌شود این بوده که در غرفه سازی از متریال قابل بازیافت و یا به‌اصطلاح زیست‌تخریب‌پذیر استفاده نمایید. این اصل در غرفه سازی و رعایت آن سبب کاهش و مدیریت هزینه‌ها می‌شود.

 

 

غرفه سازی
غرفه سازی

 

نورپردازی غرفه‌های نمایشگاهی

در واقع نورپردازی نتیجه تلاش شما را برای طراحی غرفه و تکمیل غرفه سازی آشکار می‌کند.

استفاده از نورپردازی به‌جا و درست که مطابق با دکوراسیون و البته طراحی غرفه شما باشد، یکی از اصول غرفه سازی است که غرفه نمایشگاهی شما مخاطبان را به سمت خود جذب نماید.

به هنگام نورپردازی چند اصل مهم را رعایت کنید:

الف)برای آنکه خاص باشید در نمایشگاه یک دوری بزنید و اگر رقبای شما از نورپردازی‌های شلوغ برای جلب مخاطب استفاده کرده‌اند شما از نورپردازی‌های لایت و ترکیب رنگی آرامش‌بخش استفاده نمایید.

ب)رنگی که برای نورپردازی استفاده می‌کنید متناسب با ست طراحی غرفه‌تان انتخاب نمایید. هماهنگی و نظم اولین بارزه‌ای است که مخاطب را جذب غرفه شما خواهد نمود.

ج) از نورپردازی در خطوط و انحناهای غرفه خود غافل نشوید. این نکته می‌تواند با ایجاد سایه‌ها و ترکیب‌های رنگی متفاوت، جلوه خاصی به غرفه شما بخشد.

 

 

ایجاد نظم در غرفه نمایشگاهی

شما برای جلب مخاطب تمامی تلاش خود را می‌کنید اما توجه داشته باشید که نوع برقراری ارتباط و ایجاد نظم در غرفه یکی از اصول غرفه سازی مطلوب محسوب می‌شود.

بهتر است در غرفه شرح وظایف توسط مدیر غرفه بیان گردد تا یکی از کارکنان مسئول این امر باشد که از مخاطبان دعوت به عمل آورد تا به داخل آمده و آنجا به گفت‌وگو بپردازد.

انجام این عمل کمک می‌کند تا:

1-در راهرو با ازدحام مواجه نباشیم که خود سبب می‌شود تا غرفه شما بیشتر معرض دید مخاطب قرار گیرد و هزینه‌های غرفه سازی در جهت درستی مصرف گردد.

2-حضور همیشگی مخاطبان در غرفه، که خود یکی از استراتژی‌های جلب مخاطبان دیگر است.

3-ایجاد نظم و برقراری ارتباطی صحیح و آرام.

 

 

مدیریت خلاق در غرفه سازی

یکی از نکات کلیدی در غرفه سازی حضور مدیر کارآمد و خلاق است چراکه تمام کارها با مدیریت و زیر نظر مدیریت غرفه سازی انجام می‌شود تا غرفه آماده و تحویل مشارکت‌کننده شود بدین منظور در انتخاب خود دقت نظر را رعایت فرمایید.

مدیریت غرفه و مدیریت غرفه سازی نمایشگاهی وظایف متفاوتی دارند.

مدیر غرفه سازی: این نوع مدیریت مربوط به زمانی است که مشارکت‌کننده مکان و نوع غرفه سازی را انتخاب نموده(به‌تنهایی یا با همکاری شرکت‌های برگزارکننده) و حال نیاز به یک مدیر برای اجرا و آماده‌سازی غرفه دارد.

مدیر غرفه: مدیر غرفه شخصی است که پس از آماده‌سازی غرفه نمایشگاهی، کار خود را شروع می‌کند و مسئولیت‌های وی اعم از:

1-آموزش کارکنان

2-نظارت بر امور غرفه

3-برنامه‌ریزی برای چگونگی استفاده از المان‌های تبلیغاتی مانند کاتالوگ و بروشور

4-ارزیابی ساعت شلوغ نمایشگاه

5-مدیریت و مستندسازی گزارش‌های مربوط به حضور در نمایشگاه

رعایت اصولی که در بالا ذکر شد هرکدام می‌تواند سبب شود تا غرفه و اعمالی که برای غرفه سازی انجام داده‌اید در جهت مثبت معرفی کسب و کار شما باشند.

بدین منظور اصول غرفه سازی یکی از نکاتی است که تمامی مدیران صاحب کسب و کار و یا قسمت‌های مربوطه باید از آن مطلع گردند.

 

در ادامه پنج نکته کلیدی و اساسی برای غرفه سازی را در اختیارتان قرار میدهیم:

 

فضای غرفه

اولین قدم برای به حداکثر رساندن مقدار فضای موجود، انتخاب هر چه بیشتر فضای کف خود با دقت است. اگرچه تمایل به فضا در اندازه‌های استاندارد مانند ده در ده یا بیست در بیست در دسترس است، اما همه این فضاها با واقعیت برابر نیستند. در واقع چیزی که بیشتر از بزرگی و یا کوچکی غرفه شما اهمیت دارد جایی است که شما غرفه‌تان را در آن بنا می‌کنید. اینکه شما در کجای یک نمایشگاه غرفه خود را بنا می‌کنید اهمیت زیادی دارد. اگر در انتخاب جایگاهتان نقشی دارید بد نیست چند نکته را در نظر بگیرید. آنچه مسلم است هر فروشنده در جستجوی بهترین نقطه در طبقه نمایشگاه است. اگر مکان غرفه شما غیرقابل دسترسی تلقی شود، فرصتی برای ارتباط با مخاطبان هدف خود ندارید بنابراین از انتخاب فضایی در پشت نمایشگاه خودداری کنید؛ و مطمئن شوید که غرفه شما در منطقه پرترافیک قرار دارد.

 

 

طراحی غرفه

با یک طراحی متفاوت و دکوراسیون داخلی متفاوت شما میتوانید بیشتر از رقیبانتان به چشم بیایید. مهم‌ترین اولویت در هنگام ایجاد طراحی غرفه این است که در مورد چگونگی ترکیب تصویر تجاری خود فکر کنید. یک غرفه نمایش تجاری خوب طراحی شده باید نمایشی از برند شما باشد. شرکت‌کنندگان باید بتوانند هویت، شخصیت و کالای برند شما را از دور تشخیص دهند. دیوار پشتی نقطه کانونی غرفه‌های کوچک و متوسط ​​است. از آن استفاده کنید تا مطلبی را که می‌خواهید مخاطب از شما به خاطر بسپارد، منتقل کنید. استفاده از مانیتورهایی که فیلم‌های تبلیغاتی شما را پخش می‌کند در جلب مخاطب بی‌تاثیر نیست.

 

 

غرفه داران

بعد از مکان و طراحی دکوراسیون داخلی متفاوت غرفه انتخاب درست کسی است که با مشتریان شما سر و کار دارد. یک اپراتور خشک و غیر خلاق می‌تواند تمام زحمات شما را بر باد دهد. شما می‌توانید کارمندی در غرفه مستقر کنید که اطلاعات را طوطی‌وار برای مشتری بازگو کند یا با کارمندی را برای این کار در نظر بگیرید که توانایی‌اش به شما ثابت شده و می‌تواند پاسخگوی مشتری‌های متفاوت با روحیات متفاوت باشد. همچنین، اطمینان حاصل کنید که کارکنان شما مرتب، خوش‌پوش و حرفه‌ای به نظر برسند و ترجیحا لباسی بر تن کند که معرف برند شما باشد. در این‌ صورت بعد از تمام شدن نمایشگاه هم می‌توانید مطمئن باشید در حافظه بصری مخاطبانتان جایی دارید.

 

 

غرفه سازی
غرفه سازی

 

سرگرم کردن مشتری‌های غرفه

اگر بتوانید راهی پیدا کنید که بازدیدکنندگان نمایشگاه زمان بیشتری را در غرفه شما بگذرانند مطمئن باشید شما برنده بازی خواهید بود. برگزاری ورک شاپ، مسابقه و دعوت کردن از افراد مشهور در غرفه‌تان راهی است که می‌توانید مشتری‌های بیشتری را به سمت خود بکشانید. این خلاقیت میتواند در اشل کوچکتری باشد اما کاربرد یک ورک شاپ تخصصی را داشته باشد. قرار دادن محلی که بازدیدکنندگان بتوانند گوشی های خود را شارژ کنند راهی است که می‌تواند آنها را برای دقایق طولانی به غرفه شما بکشاند و امکان یک گفتگو را باز کند.

 

هدیه بدهید

تعارف را کنار بگذاریم، همه دوست دارند چیزهای رایگان دریافت کنند. این روش قدیمی و تضمین شده هنوز جذابیت خود را دارد و. یکی از اصلی‌ترین دلایلی که مردم در نمایشگاه‌های تجاری شرکت می‌کنند. این هدایای می‌تواند اجناس تبلیغاتی مرسومی باشد که لوگوی شما روی آن حک شده باشد یا یک نوشیدنی گرم که بازدیدکنندگان دوست دارند بعد از یک گردش طولانی بنوشند. آن چه مسلم است انتخاب این هدیه به خلاقیت و امکانات  شما برمی‌گردد.

7 نظرات

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید