طرز کار پکیج ایران رادیاتور
اگر کاری که انجام می دهید دیوانه بازی نیست قطعا دارید کار اشتباهی را انجام می دهید.
طرز کار پکیج ایران رادیاتور: قبل از نصب و یا تنظیم پکیج دیواری خود حتما دفترچه راهنمای نصب و راه اندازی پکیج دیواری ایران رادیاتور و نحوه کار با دستگاه را با دقت بخوانید زیرا دفترچه راهنمای هر وسیله ای بهترین راهنما برای نصب و استفاده از آن می باشد.امروزه استفاده از پکیج ها در ابعاد و انواع گوناگون مخصوصا پکیج دیواری رشدی روز افزون دارد. این افزایش تقاضا از نیاز به استقلال واحد ها و افراد نشات می گیرد. برای انتخابی درست و ایمن نیاز است تا اطلاعاتی از قبیل اجزای پکیج، طریقه نصب و نگهداری، تفاوت ها، ابعاد و حجم ها، مزایا و معایب و … بدانیم.
آشنایی با طرز کار دستگاه ما را در مباحث بعدی خیلی جلو می اندازد، وقتی بدانیم این جعبه سفید رنگ چیست و چگونه کار میکند خود به خود بسیاری از سوال ها محو می شود. یکی از مدل های پکیج های گرمایشی پکیج ایران رادیاتور است که به منظور گرم کردن محیط در اماکن مسکونی و تجاری کاربرد دارد، این دستگاه که با جریان آب گرم کار می کند و گرمای خود را از طریق سطح تبادل کننده گرما به محیط منتقل می کند، با شروع فصل سرما احتیاج به راه اندازی و تنظیم مجدد دارد، در مقاله ذیل از نحوه راه اندازی این پکیج سخن خواهیم گفت:
قطعات پکیج دیواری ایران رادیاتور شامل برد الکترونیک یا واحد الکترونیک ECU، ترموستات، شیر کنترل و اطمینان، محفظه احتراق، فن، مشعل، کلید کنترل حداقل فشار آب، مبدل اصلی، شیر تخلیه، پمپ، منبع انبساط، فن، شیر خودکار هواگیری، الکترود جرقه زن و تشکیل شعله، اتصال دودکش و … که درون بدنه پکیج جای گرفته اند. این قطعات در مجموع مشخصات فنی پکیج ایران رادیاتور را نیز تشکیل می دهند. یکی از اصلی ترین قطعات که شروع عملیات را بر عهده دارد واحد الکترونیک دستگاه یا همان برد الکترونیک است. که وظیفه کنترل کارکرد های آب گرم کن شامل کنترل دما، جرقه، جریان گاز و مدولاسیون و ایمنی دستگاه را دارد.
وقتی شیر آبی در خانه باز می شود سنسور جریان آب که به برد اصلی دستگاه متصل است جریان آب را تشخیص میدهد و اولین مرحله شروع عملیات گرم کردن آب را اجرا میکند.
آب از یک مسیر مارپیچی مانند لوله های شوفاژ در دستگاه عبور میکند و همزمان با عبور آب از این لوله ها مشعل گاز گرما را به مبدل حرارتی اعمال میکند و مبدل، گرما را به لوله های جریان آّب انتقال میدهد. دلیل گرم شدن آب در مدت زمان کوتاه این است که آب از مسیری مارپیچ شکل عبور میکند و گرما را دریافت میکند از طرفی گرما تماما متمرکز است و هدر رفت گرما نداردیم و تمام گرمای تولیدی به لوله ها منتقل می شود. بنابراین هم سریعتر گرم میشود و هم بیشتر گرم می ماند، بدین ترتیب نیازی به مخزن برای گرم نگهداشتن نیست و صرفه جویی در انرژی و هزینه نهایی را در پی دارد. البته به علت نبود مخزن ممکن است در استفاده همزمان شیرهای آب مصرفی، آب دچار افت فشار شود. به عنوان مثل اگر آب در حمام و ظرفشویی همزمان استفاده شود امکان افت فشار وجود دارد. پس نیاز است در انتخاب پکیج مناسب بسته به حجم و متراژ دقت به خرج دهیم تا بعدا دچار مشکل نشویم. درباره این مورد در تیتر بعدی بیشتر صحبت می کنیم.
راهنمای نصب پکیج ایران رادیاتور
قبل از هر چیز چند نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کرد:
* به یاد داشته باشید ابعاد پکیج ایران رادیاتور میتواند بسته به محیط، سایز و اندازه، متغیر باشد، برای محاسبه تقریبی ظرفیت پکیج مورد نیاز نسبت به ابعاد باید متراژ واحد را در عدد 150 برای آپارتمان ها و در عدد 100 برای مراکز اداری ضرب کنیم. حداقل متراژ برای نصب پکیج ایران رادیاتور باید 64 متر مربع باشد وگرنه نیاز به نصب دریچه هوای تازه جهت احتراق الزامی است.
*محیط نصب پکیج ایران رادیاتور باید کلیه ویژگی های اساسی نصب شامل حجم و شرایط مورد نیاز دودکش و محفظه هوا را دارا باشد.
* به ازای هر کیلو وات توان دستگاه 1 متر مربع فضا نیاز است. به عنوان مثال برای دستگاهی با توان N کیلو وات دقیقا به حداقل فضا و حجم N متر مربع نیز نیاز است.
*در محیط اتاقی که دستگاه نصب شده است نیاز به دریچه یا به اصطلاح بهتر راه رد و بدل شدن هوا وجود دارد. بنابراین باید همیشه قسمتی از پنجره یا همچین چیزی برای عبور جریان هوا باز باشد، درست مانند توصیه ها برای بخاری ها چرا که در پکیج ها هم امکان جمع شدن گاز وجود دارد. وجود راهی برای عبور هوا از انباشت گاز در اتاق و صدمات احتمالی جلوگیری میکند. این مورد برای پکیج ها علی الخصوص پکیج فن دار ایران رادیاتور الزامی است پس در رعایت آن سهل انگاری نکنید.
*حتما در نصب پکیج ایران رادیاتور این نکات را رعایت کنید که : دستگاه به هیچ وجه نباید در مجاورت مکان یا اشیاء قابل اشتعال مانند کاغذ، رنگ، مواد سوختنی و این دست موارد قرار گیرد یا نصب شود.
* دستگاه هرگز در مجاورت گازهای خورنده نباشد، زیرا این گازها باعث آسیب رساندن به بدنه و بعضی قطعات دستگاه مانند پمپ میشوند.
* دستگاه را تحت هیچ شرایطی در مکانهای خطرناکی مانند حمام یا دستشویی، زیرزمین یا مکان هایی با ابعاد کوچک یا بسیار کوچک قرار ندهید.
* دستگاه را در مجاورت فن های قوی یا بادهایی که باعث اختلال در کار فن دستگاه می شود قرار ندهید. این مهم امکان جمع شدن گازهای سمی و خطرناک یا درست کارنکردن فن دستگاه را در پی خواهد داشت.
* دستگاه را در مجاورت یا بالای وسایل گرمایشی خطرناک مانند اجاق گاز قرار ندهید.
*دستگاه را در مجاورت فن های قوی یا بادهایی که باعث اختلال در کار فن دستگاه می شود قرار ندهید. این مهم امکان جمع شدن گازهای سمی و خطرناک یا درست کارنکردن فن دستگاه را در پی خواهد داشت.
*دستگاه را در مجاورت یا بالای وسایل گرمایشی خطرناک مانند اجاق گاز قرار ندهید.
*دستگاه با دیوار مقابل خود باید فاصله حداقلی یک متر را دارا باشد. یک متر فاصله از دیوار مقابل، حداقل فاصله از طرفین و دیوار های مجاور شوفاژ دیواری ایران رادیاتور باید 15 سانتی متر باشد و حداقل فاصله پکیج دیواری ایران رادیاتور از کف زمین 140 سانتی متر باشد. برای اطمینان از ابعاد در محل نصب میتوانید از عکس پکیج ایران رادیاتور در ابعاد واقعی یا عکس سه بعدی استفاده کنید تا درک بهتری در موضوع داشته باشید.
*دیوار و مصالح ساختمانی دیوار برای نصب پکیج دیواری ایران رادیاتور مناسب باشد و از استحکام کافی برخوردار باشد.
*به سختی و میزان اسیدی یا بازی بودن آب توجه کنید سختی آب نباید بیشتر از 250 PPM باشد و میزان اسیدی و بازی بودن آب نباید از 8.5 بیشتر و از 7 کمتر باشد.
* دیوارهای حساس به حرارت باید با عایق مناسب پوشانده شود.
طریقه نصب پکیج ایران رادیاتور
قبل از نصب حتما دفترچه راهنمای نصب پکیج ایران رادیاتور را مطالعه کنید.
اجزای پکیج دیواری ایران رادیاتور که درون جعبه دستگاه قرار دارند شامل : دستگاه، نایلون دفترچه راهنما – شابلون نصب – دسته شیر پرکن، پلاک سرویس، قلاب آویز، کارت گارانتی، پیچ ها و رولپلاک، حلقه های دودکش برای پکیج فن دار ایران رادیاتور
توصیه مهم : کارتن دستگاه کاملا پلمپ بوده هیچ کس به غیر از نماینده رسمی ایران رادیاتور مجاز به باز کردن پلمپ دستگاه نیست، نماینده رسمی هم تنها در صورتی که موارد گفته شده جهت ایمنی را رعایت شده باشد مجاز به باز کردن پلمپ دستگاه است.
اتصالات مورد نیاز برای نصب پکیج ایران رادیاتور شامل : صافی آب و گاز مناسب و با کیفیت، کلیه اتصالات مانند شیلنگ ها، شیر فلکه و واشرها، محافظ برق، سختی گیر، صافی ها که جهت نصب توسط نصاب به کار میرود که همگی باید از نوع با کیفیت و استاندارد باشند.
خرید اتصالاتی شامل شیر فلکه، شیلنگ رابط، نوار تفلون، محافظ برق، سختی گیر و صافی اغلب به عهده مشتری است.
طریقه نصب پکیج ایران رادیاتور به این صورت است که :
نصاب قبل از نصب دستگاه شیر مشکی رنگ روی شیر هواگیری را باز میکند تا مسیر خروج هوا باز شود، عدم رعایت این مهم باعث عدم تخلیه هوای داخل سیستم شده و وجود هوا منجر به آسیب رسیدن به پمپ دستگاه می شود. شابلون نصب بیرون آورده میشود و در جای مناسب خود یعنی 40 سانتی متر زیر سوراخ دودکش دیوار نصب می گردد در مرحله بعد با مداد محل هایی که باید سوراخ شود علامت گذاری میشود، حالا شابلون را از روی دیوار جدا می شوند و توسط مته دیوار سوراخ میشود و پیچ ها، روپلاک، قلاب یا بست آویز روی دیوار و پلاک سرویس نصب میشوند و در انتها دستگاه در محل نصب خود روی بست آویز قرار میگیرد و باید محکم روی بست قرار گرفته باشد. بعد از نصب دستگاه شلنگ ها و شیرفلکه مورد نیاز نصب می شوند تا دستگاه آماده آبگیری شود. در اخر ارتباط دودکش به دستگاه وصل می شود. در پکیج فن دار ایران رادیاتور در صورت نیاز در مرحله نصب باید از حلقه های کم کننده حجم مناسب استفاده شود و محل اتصال دودکش به دستگاه توسط واشر چسبی زرد رنگ آب بندی که داخل نایلون دفترچه راهنمای دستگاه است آب بندی میشود.
مراحل تست و روشن کردن پکیج ایران رادیاتور
بعد از نصب دستگاه، شیر پرکن سیستم داخلی دستگاه و لوله های رابط و رادیاتور ها آبگیری می شوند تا فشار شوفاژ ( مسیر لوله ای مارپیچ ) به 1.5 بار برسد. در مرحله بعد باید رادیاتور ها و حوله خشک کن را هواگیری کرد. نصاب باید بعد از آبگیری سیستم، از آببندی بودن اتصالات آبی اطمینان حاصل کند. نصاب باید از شست و شوی لوله ها حتما اطمینان حاصل کند و در صورت نیاز شست و شو را انجام دهد، در شهرهایی که درجه سختی آب بالاست باید از صافی های مغناطیسی استفاده کرد. قطعات رسوب گرفته شامل گارانتی پکیج ایران رادیاتور نمی شود و هزینه تعویض آن دریافت میشود.
راه اندازی پکیج شامل مراحل زیر است:
تست گازبندی: از عدم نشتی لوله های مربوط به گاز و رگلاتور گاز اطمینان حاصل نمایید.
هواگیری: در داخل دستگاه پکیج و سیستم رادیاتورها هیچگونه هوایی نباید وجود داشته باشد، در صورت وجود هوا، اقدام به هواگیری کنید.
کنترل عملکرد درست پتانسیومر: دمای شوفاژ را کنترل کرده و مطمئن شوید که مشعل ها به موقع خاموش و روشن می شود.
کنترل دمای آب گرم مصرفی: کنترل کنید که دمای آب مصرفی در ابتدای روشن کردن دستگاه 45 درجه سلسیوس بیش از دمای آب سرد اولیه باشد
.
کنترل فلو سوئیچ آب: عملکرد صحیح مشعل را با سه بار خاموش و روشن کردن آن بررسی کنید.
کنترل دمای مدار گرمایش: از فشار مناسب آب و خاموش و روشن شدن پکیج در دمای معین مطمئن شوید.
کنترل عملکرد جرقه زن: روشن شدن مشعل به وسیله جرقه زن را با چشم کنترل کنید.و اما در راه اندازی پکیج ایران رادیاتور نیز مانند دیگر پکیج ها رعایت موارد بالا الزامی است.
و مدار آب گرم مصرفی، مدار شوفاژ و سیستم گازرسانی باید هواگیری شوند:
آب سرد ورودی دستگاه را باز کرده و سپس با با بازکردن شیر آب گرم مصرفی اقدام به هواگیری سیستم آب گرم مصرفی می نماییم
عقربه گیج فشار را به مقدار 1.5 بار می رسانیم و در این حالت سیستم پکیج را هواگیری می نماییم، در صورتی که این مقدار تنظیم نباشد امکان انفجاری روشن شدن دستگاه وجود دارد.
نهایتا با بازکردن شیر دستی گاز، از نشتی یا عدم نشتی گاز اطلاع حاصل کرده و در صورت نیاز مسیر گازرسانی را هواگیری می کنیم.
شرایط گارانتی پکیج ایران رادیاتور چیست؟
* وجود مهر و امضا سرویس کار بر روی برگ گارانتی الزامی است.
* هیچ شخص یا افرادی به غیر از سرویس کار مجاز ایران رادیاتور اقدام به نصب، تغییر یا تعمیر پکیج نکرده باشد.
* اگر محل نصب دستگاه بدون اطلاع سرویس کار مجاز ایران رادیاتور تغییر کرده باشد دستگاه از شرایط گارانتی ایران رادیاتور خارج است.
* آسیب بر اثر عوامل طبیعی یا حوادث طبیعی مانند ( سیل، زلزله، آتش سوزی و … ) یا نوسانات برق و اتفاقاتی که شامل دستگاه نمی شوند شامل ضمانت نامه هم نیستند.
* رسوب زدایی یا سرویس های دوره ای که بنابر درخواست خریدار اقدام شود هزینه جدا دارد و شامل گارانتی پکیج ایران رادیاتور نمی شود.
***بیان آخر کیفیت اجزای داخلی پکیج ایران رادیاتور و استانداردهای بین المللی مشخصات فنی پکیج ایران رادیاتور در کنار جنس برنجی به کار رفته در سیستم هیدرولیک آن خبر طول عمر مفید بالا و درنهایت کیفیت پکیج ایران رادیاتور می دهد.***