نمونه کار غرفه نمایشگاه

0
374
نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه

نمونه کار غرفه نمایشگاه : برای این که غرفه های نمایشگاهی به مرحله ساخت برسند سه فاز تعیین هدف برای طراحی غرفه نمایشگاهی تعیین بودجه و هزینه های غرفه سازی نمایشگاهی و طراحی پایانی غرفه نمایشگاهی را میگذرانند پس برای این که غرفه ای ساخته شود و بتوان از آن به عنوان نمونه کار غرفه نمایشگاه یاد شود فرآیندهایی باید انجام شوند. در این مقاله ابتدا نمونه هایی که برای طراحی غرفه های نمایشگاهی از لحاظ نوع سازه وجود دارند را بررسی میکنیم و در پایان نتایجی از تحقیقی که میتواند سودمند ترین اطلاعات را برای غرفه دارانی که می خواهد غرفه ای تاثیر گذار در اذهان داشته باشند را قرار می دهیم تیم مهندسی ساز به شما این امکان را میدهد تا با ساخت غرفه به تمامی اهدافی که در بازاریابی کسب و کار خود با طراحی و ساخت غرفه دارید برسید.

انواع غرفه های نمایشگاهی

نمونه طراحی غرفه های نمایشگاهی از لحاظ نوع سازه دارای سه دسته غرفه های ساختنی، غرفه های مدولار خاص و غرفه های اسپیس فریم بوده و تقسیم بندی می شوند که در ادامه به توضیحات آن خواهیم پرداخت.

 

نمونه غرفه های ساختنی نمایشگاه

Purpose built stands نامی است که به این گونه غرفه ها در زبان انگلیسی گفته می شود. مواد مختلفی که در ساخت غرفه های ساختنی مورد استفاده قرار می گیرد شامل موارد زیر می باشد: ام دی اف، نئوپان، چوب، پروفیل های آهنی، شیشه، سرامیک یا پارکت به عنوان مواد مورد نیاز برای کف سازی غرفه و یونولیت های گوناگون برای به کارگیری در سردر غرفه و برای ساختن نام تجاری. غرفه های ساختنی با استفاده از این نوع مواد، ساختنه و اجرا می شوند و نحوه ی انجام آن به این صورت است که برش چوب در کارگاه های نجاری بر اساس طرح پیشنهادی از طرف طراح و یا غرفه دار، انجام شده و پس از انجام آن، انتقال این مواد به نمایشگاه مورد نظر صورت می پذیرد. پس از انتقال چوب های برش داده شده و آماده به نمایشگاه، این چوب ها را برای ایجاد فضاهای مستقل در غرفه، به عنوان پایه هایی با جنس چوب و یا در اطراف پروفیل های آهنی، به کار می برند. حال پس از انجام این کار، برای ایجاد پوششی مناسب بین فضاهای چوبی غرفه، اتصالات چوب ها رنگ آمیزی می شود.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه

در حین نصب اتصالات چوبی به یک دیگر، برش شیشه ها نیز انجام شده و پس از آن در محل مناسب خود نصب شده و قرار داده می شود. آخرین مرحله ای که در نمونه طراحی غرفه های نمایشگاهی و ساخت این گونه غرفه ها صورت می پذیرد، عمل کف سازی در غرفه است که با توجه به فکر و سلیقه ی غرفه دار و یا هم خوانی با محصولی که قرار است در آن غرفه معرفی شود و هم چنین با استفاده از پارکت و یا سرامیک انجام می شود.

انواع نمونه غرفه های ساختنی

غرفه های ساختنی عموما بخش های مختلفی دارد که این بخش ها شامل موارد زیر می باشد:

– بخش وی آی پی (VIP): از این بخش برای پذیرایی از مهمانان خاص استفاده می شود.

– بخش سی آی پی (CIP): این بخش فضایی است که برای مراجعات عمومی مورد استفاده قرار می گیرد.

– انبار: وسائل، ابزار آلات و تجهیزات مختلف در این قسمت انباشته شده و گاهی نیز وسایل پذیرایی و یا هدیه های تبلیغاتی در این محل نگه داشته می شود.

– آبدارخانه

– کانتر کارکنان و افراد پذیرایی کننده حاضر در غرفه

به این موضوع نیز باید توجه کرد که دیگر تجهیزات و وسایل از جمله مبلمان اداری که در بخش وی آی پی غرفه استفاده می شود، آب سرد کن، ال سی دی، و … که در نمونه کار غرفه نمایشگاه مورد استفاده قرار خواهد گفت، از نظر قیمتی و هزینه توسط مجری و شرکت پیمانکار طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی به صورت آپشنال و جداگانه مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

 

نمونه غرفه های مدولار نمایشگاهی

نمونه کار غرفه نمایشگاه تحت عنوان مدولار معمولا با بهره گیری قطعات استاندارد و پیش ساخته به صورت کاملا مشابه و هم شکل طراحی شده و مونتاژ می گردد و به صورت یک غرفه نمایشگاهی کامل و مناسب در دسترس متقاضیان این گونه غرفه ها قرار می گیرد.

غرفه های مدولار خاص ساختاری ایستا و بسیار منظم دارند و در ساخت آن ها از پروفیل های آلومینیومی در فضا ها و ابعاد مختلف با استفاده از سازه های این چنینی طراحی و ساخته می شوند. غرفه های مدولار خاص به گونه ای ساخته شده اند که از انواع مختلف پنل های چاپی، پلکسی گلس، لایت باکس و غیره می توان استفاده کرده و با استفاده از این گونه وسایل می توان غرفه را پر نمود.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه

به طور کلی وسایلی که درنمونه کار غرفه نمایشگاه مدولار مورد استفاده قرار می گیرند، شامل موارد زیر می باشد:

– سردر و کتیبه غرفه

– کف پوشی با کیفیت معمولی و عموما از جنس موکت

– استفاده از پروفیل های 6 میلی متری آلومینیومی در دیواره ی غرفه

– قرار دادن میز و صندلی اداری در غرفه

– نورپردازی شکیل، مناسب و صحیح

– پریز برق

از مزایایی که این نوع غرفه ها دارا می باشند قابلیت مونتاژ سریع و دمونتاژ آن ها است که سرعت نصب و اجرای غرفه نمایشگاهی در یک نمایشگاه را بسیار بالا می برد. هزینه ی پایین و تعرفه ی کم غرفه های مدولار، امکان نورپردازی زیبا و مناسب، تمیزی ظاهری و هم چنین قابلیت انعطاف پذیری در انتخاب طرح، از دیگر مزایای این نوع غرفه ها می باشد. به طور کلی راندمان نمونه کار غرفه نمایشگاه مدولار بسیار بالا می باشد، زیرا طراحی، آماده سازی و ساخت آن ها در مدت زمانی کوتاه صورت می پذیرد و هدفی که در ساخت این نوع غرفه ها دنبال می شود در بستر چیدمان کالاها و محصولات مختلف است.

 

انواع نمونه کار غرفه نمایشگاه مدولار

غرفه های مدولار به دو نوع تقسیم بندی می شوند: 1- غرفه مدولار سالنی 2- غرفه مدولار ویژه

نمونه کار غرفه نمایشگاه مدولار سالنی

غرفه های مدولار سالنی به غرفه هایی گفته می شود که با سفارش مسئول برگزار کننده ی نمایشگاه و در جهت استقرار شرکت کنندگان حاضر در نمایشگاه به صورت یک شکل طراحی و ساخته می شوند. غرفه های سالنی با سیستم مدولار از فضایی مستقل برخوردار بوده که به منظور سرویس دادن به بازدید کنندگان و حاضران در نمایشگاه و بهره برداری های مختلف دیگر دارای امکاناتی ابتدایی می باشند.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه مدولار ویژه

تعریف کلی سیستم مدولار ویژه به طور کلی بیان گر نوع کاربردی است که چنین سیستمی دارد و به منظور ایجاد المان های نمایشی و نیز ایجاد فضاهای مختلف در غرفه های نمایشگاهی کوچک کاربرد دارد. غرفه های مدولار ویژه دارای تنوع زیادی بوده و به صورت غیر هم شکل و با توجه به نیاز مخاطب طراحی غرفه نمایشگاهی ساخته می شوند. در این نوع غرفه ها که از ساختاری زیبا و بزرگ نیز برخوردار هستند، از عواملی نظیر المان های گرافیکی، نور، رنگ و شیشه های تزئینی برای جذابیت نمایی و ظاهری آن ها استفاده می شود.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه

با سیستم مدولار ویژه هم چنین می توان اغلب بخش های غرفه از جمله میز، بدنه، دیوار نور، ویترین کالاها، اتاق مذاکره المان های عمودی و هم چنین المان های افقی را با تعرفه ای منطقی و مناسب اجرا کرد.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه اسپیس فریم

یکی دیگر از نمونه طراحی غرفه های نمایشگاهی، غرفه های اسپیس فریم (Space Frame) است که در زبان انگلیسی از این نوع غرفه ها، تحت عنوان استند فیتینگ نیز یاد می شود. این نوع غرفه ها دارای دو نوع درونی یا Indoor و بیرونی یا Outdoor می باشند.

 

طراحی و ساخت غرفه های اسپیس فریم به صورت الگویی کلی و یکسان بوده و با تقسیم شدن نیرویی که از طرف وزن سازه به قطعات آن وارد می شود، سازه ای مستحکم و بسیار زیبا ایجاد شده که به صورت کاملا منظم در کنار یک دیگر قرار می گیرند. مواد مختلفی که در ساخته شدن غرفه های اسپیس فریم استفاده می شود از فلزاتی تشکیل شده که دارای آلیاژهای گوناگونی می باشند.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه

 

نحوه ساخت غرفه اسپیس

نحوه ساخت این گونه غرفه ها به این صورت است که اتصال اسپیس فریم هایی که به وجود آورنده ی سازه می باشند، به وسیله ی بستی تحت عنوان بست اسپیس صورت گرفته و سازه ای محکم و زیبا را به عنوان یک نمونه کار غرفه نمایشگاه به وجود می آورند. این نوع غرفه ها دارای مشخصه های مختلفی می باشند اما مهم ترین و به نوعی اصلی ترین مشخصه در این نوع غرفه ها استفاده از ستون هایی از جنس فلز است که به عنوان فضایی برای قرار گرفتن بنر ها و قاب های چاپ شده از آن ها می توان بهره برد.

از تاثیر گذارترین موارد در کاهش یا افزایش میزان هزینه غرفه های اسپیس فریم استفاده از انواع مختلف پاپ آپ، سازه ها و استند هایی است که به منظور معرفی و تبلیغات محصولات و کالاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

نمونه کار غرفه نمایشگاه نبشی در نمایشگاه

نمونه طراحی و ساخت غرفه های نبشی به صورتی است که مانند حرف L انگلیسی می باشد. این نمونه از غرفه ها از دو طرف به راهروی نمایشگاه مشرف بوده و از دو طرف دیگر دارای دیوار مشترکی با غرفه های مجاور خود می باشد.

 

طراحی و ساخت این نوع غرفه ها سخت تر بوده و چیدمان وسایل در آن ها نیز به مراتب مشکل تر از چیدمان وسایل در غرفه های ردیفی می باشد. از سوی دیگر نیز قیمت این نوع غرفه ها نسبت به غرفه های نوع اول بسیار بالاتر بوده و به همان میزان ارزش این نوع غرفه ها نیز بسیار بالاتر است. زیرا در غرفه های نبشی امکان بازدید و عبور و مرور توسط مخاطب از دو طرف وجود دارد و به همین دلیل چشم گیر تر است.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه شبه جزیره ای

نام دیگر غرفه های شبه جزیره ای، غرفه های سه بر است زیرا این نوع از غرفه ها از سه طرف مشرف به فضای بیرونی نمایشگاه بوده و از یک طرف بسته است. بنابراین ارزش و مخاطب غرفه های شبه جزیره بسیار بالاتر از غرفه های ردیفی و نبشی بوده و در نظر مخاطب بسیار جذاب تر است.

نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه جزیره ای

غرفه های جزیره ای از چهار جهت قابل رویت بوده و مشرف به فضای بیرونی نمایشگاه می باشد؛ لذا کالایی که در این نوع غرفه معرفی می شود با جذابیت بیشتری نسبت به سایر انواع غرفه ها به نمایش در می آید. با توجه به این موضوع ارزش تجاری و تبلیغاتی غرفه های جزیره ای بالاتر از دیگر غرفه های نمایشگاهی بوده و تاثیرگذاری آن در ذهن مخاطب نیز بسیار ماندگارتر است.

 

غرفه های جزیره ای بیشتر برای نمایش ابزار آلات، صنایع و ماشین آلات سنگین کاربرد دارد اما ممکن است محصولات دیگری نیز در این نوع از غرفه های نمایشگاهی به نمایش گذاشته شود اما این موضوع را نیز باید در نظر داشت که برای نمایش این نوع محصولات باید طراحی غرفه نمایشگاهی جزیره ای به شکلی انجام شود که در جذب مخاطب تاثیر بیشتر و بهتری داشته باشد. ماندگاری غرفه در اذهان بازدیدکنندگان به تنهایی معیاری با ارزش برای تعیین موفقیت غرفه است. در نتیجه بسیاری از شرکتها به دنبال افزودن تعداد بازدیدکنندگانی هستند که غرفه آنها را به خاطر بسپارند. تعداد بازدیدکنندگانی که غرفه را می بینند و بعد از نمایشگاه نام شرکت، محصولاتش یا هر دو را به خاطر می سپارند، ماندگاری در ذهن را اندازه گیری می کند.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه

ماندگاری در ذهن تا آنجا ارزشمند است که تاثیر غرفه را از دامنه نمایشگاه فراتر می برد. این امر به نوبه خود در تاثیر بر تصمیم گیری برای خرید کمک می کند و آگاهی از محصول و شرکت را در مدتی طولانی تر موجب می شود. تحقیقات صورت گرفته در مرکز تحقیقات صنعت نمایشگاهی (CEIR) نشان داده است بازدیدکنندگان واجد شرایط- کسانی که به احتمال بیشتری خرید می کنند- بیش از سایر بازدیدکنندگان، غرفه هایی را که بازدید می کنند به خاطر می سپارند. تحقیقات صورت گرفته توسط شرکت Exhibit Surveys نیز نشان می دهد که چندین فاکتور- فاکتورهای عمدتا فیزیکی- نقشی قوی در به خاطر ماندن غرفه ایفا می کنند.

 

غرفه برای غرفه داری موفق و مجرب، واسطه بازاریابی یکپارچه ای است که از سازه غرفه به منزله ویترینی برای انواع فعالیتهای و تکنیکهای فروش و بازاریابی استفاده می کند. به کلامی دیگر ، غرفه نمایشگاهی یک تصویر سه بعدی از پیامهای بازاریابی و فروش شرکت است. نتایج این تحقیق به منزله فاکتورهای کمکی در روشی یکپارچه جهت دستیابی به بازدیدکنندگان واجد شرایط از طریق واسطه نمایشگاهی تلقی می شوند. یک غرفه جذاب و کارکنان مجرب آن وقتی با مولفه های حیاتی طرح کلی غرفه، مانند پیام بازاریابی موثر، ترکیب می شوند حداکثر نتایج را ببار می آورند. این تحقیق علاوه بر ارایه اطلاعات به غرفه دارانی که می خواهند غرفه هایی به یاد ماندنی خلق کنند، با بخشهای دیگر صنعت نمایشگاهی نیز ارتباطی خاص دارد. برخی از تاثیرات بالقوه ناشی از عوامل مختلف در این گزارش بحث می شوند.

یافته های تحقیق

این تحقیق نشان می دهد که هشت عامل، که عمدتا جلوه های فیزیکی غرفه هستند، تاثیری معنادار بر مخاطب دارند که بر حسب ایجاد “بیادماندنی ترین غرفه” سنجیده می شود.

  • علاقمندی به محصول (64%)
  • شهرت شرکت (51%)
  • نحوه نمایش محصول (43%)
  • پرزنتیشن (43%)
  • طراحی و رنگ غرفه (19%)
  • پرسنل غرفه (18%)
  • اشانتیون (15%)
  • نوشتار (13%)

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه

اندازه غرفه

اندازه یک غرفه عاملی مهم است که بر یاد ماندنی شدن آن موثر می باشد. ساده بگوییم، هر قدر غرفه ای بزرگتر باشد شانس بیشتری دارد که بازدیدکنندگان آن را به خاطر بسپارند. میزان فضای لازم برای به خاطر ماندن یک غرفه همراه با افزایش اندازه نمایشگاه طی دو دهه گذشته رشد کرده است.

درمورد نمایشگاهها، اندازه باید با توجه به هزینه در برابر ROI (بازدهی سرمایه گذاری) سنجیده شود. هزینه های اضافی برای غرفه ای بزرگتر هنگامی قابل توجیه است که در مقابل هزینه هر فروش و یا تعداد تماسهای لازم برای عقد قرارداد محاسبه شوند.

ذکر این نکته حائز اهمیت است تاثیر غرفه بزرگتر بسته به محصولات نمایشی؛ استنباط هر بازدیدکننده از نمایشگاه، نمای نمایشگاه و نیروهای دیگر متفاوت خواهد بود. در بسیاری از موارد حتی کوچکترین غرفه ها که در مکانی ظاهرا نامرغوب و حتی پشت سالن نمایشگاه واقع شده بودند جمعیت چشمگیری را به خود جلب کرده اند. علاقه بازدیدکننده به محصولات نمایشی، تبلیغات داخل غرفه، تبلیغات پیش از نمایشگاه و تکنیکهای بازاریابی مشابه که با مهارت به کار رفتند موجب جذب مشتری و فروش قابل ملاحظه ای در همین غرفه های کوچک شدند.

با این همه وقتی غرفه بزرگتر را به عنوان بخشی از استراتژی بکپارچه وسیعتر به کار می بریم- به خصوص در نمایشگاهی مهم- آنگاه بزرگی غرفه کمک فوق العاده به افزایش ماندگاری در ذهن می شود.

علاقه بازدیدکننده به محصولات (64%)

علاقه بازدیدکننده به محصولاتی که به نمایش گذاشته می شود طی چند سال گذشته افزایش یافته است بنابراین اهمیت آن در به یادماندنی شدن غرفه افزایش می یابد. این امر دو معنا دارد:

(1) تقاضای بازار همیشه فاکتور کلیدی در جلب توجه برای هر شرکتی محسوب می شود (بازدیدکنندگان به دلایل خاص از نمایشگاه دیدن می کنند و نه به خاطر تماشای ویترینها) و (2) شرکتها باید قبل از نمایشگاه آگاهی از محصول/شناخت برند را ایجاد کنند تا حداکثر علاقه به محصولات نمایشی خود را ایجاد نمایند.

علاقه به محصول تابع ماهیت مخاطب نمایشگاه و نوع نمایشگاهی است که شرکت در آن حضور می یابد. بنابراین فاکتوری است که غرفه دار نمی تواند کاملا کنترلش کند.

نمایش محصول (43%)

پرزنتیش (26%)

فاکتور بعدی در ماندگاری غرفه در ذهن نمایشاتی است که در غرفه انجام می شود (43%) و پرزنتیشن ها (26). این تحقیق توصیه می کند که این نمایشات تا حد ممکن به صورت مکرر انجام شوند تا عرضه و معرفی به حداکثر برسد. مثلا اگر یک پرزنتیشن چهار بار در ساعت ارایه شود تاثیرگذاری آن چهار برابر نمایشی است که تنها هر یک ساعت انجام می شود.

نمایشات محصول هنگامی ارایه می شوند که بیش از پنج یا شش نفر برای دیدن و شنیدن حضور دارند. در یک پرزنتیشن غیررسمی کمتر از 5 نفر حضور دارند. هر چند این نمایشات ترافیک چندانی در غرفه ایجاد نمی کنند اما به کارکنان غرفه این امکان را می دهد تا با مشتریان احتمالی صحبت کنند و از این رو به مرحله فروش برسند.

معرفی محصول الزاما و به تنهایی ماندگاری در ذهن را ایجاد نمی کند اما می تواند آگاهی و شناخت شرکت و علاقه به محصول را در محل ایجاد کند و بنابراین روشنگر الزامات نقشه غرفه ای است که می تواند از هر یک از عوامل به شیوه ای منسجم بهره برداری کند. قدرت نمایشات و پرزنتیشن های محصول برای ماندگاری در ذهن اثبات کننده این مطلب است که تاثیر کلی نمایش فعال بسیار بیشتر از نمایش ایستا است. بار دیگر هزینه تهیه و اجرا پرزنتیشن یا نمایشات باید در مقابل ROI بالقوه سنجیده شود.

 

نمونه کار غرفه نمایشگاه
نمونه کار غرفه نمایشگاه

شهرت شرکت (51%)

طی سالهای اخیر شهرت شرکت تاثیر ماندگاری در ذهن را افزایش داده است. هر چند شرکتهای بزرگ و شناخته شده مزیت مشخصی دارند اما نتایج این تحقیق نشان می دهد که همه غرفه داران در هر اندازه ای باید از کمک های بصری برای معرفی شرکت در غرفه خود بسیار استفاده کنند تا هویت شرکت را در اذهان بازدیدکنندگان بسپارند.

همچنین این عامل ماندگاری در ذهن ثابت می کند که شرکتهای نه چندان معروف باید قبل از نمایشگاه تلاشهای تبلیغاتی خود را افزایش دهندو به سایر عوامل مهم در ایجاد بیشترین ترافیک غرفه و دست یافتن به نتایج مثبت دقیقا توجه داشته باشند.

رنگ و طراحی غرفه (19%)

تاثیر رنگ و طراحی غرفه 19 درصد است. غرفه ای که به خوبی طراحی شده باشد عاملی قوی برای ماندگاری در ذهن دارد. رنگ و طراحی غرفه عوامل قابل کنترلی هستند که در هر شرکتی فرق می کنند. در حالی که ماهرانه ترین طراحی ها گرایشی در جهت افزایش ماندگاری در ذهن ایجاد می کنند اما هزینه و ROI بار دیگر عواملی هستند که باید مد نظر قرار بگیرند. طراحی برای شرکتهایی بسیار حائز اهمیت است که نمی توانند محصولات یا خدمات خود را در غرفه به نمایش بگذارند. ملاحظه اصلی طراحان باید این باشد که پیامهای فروش و محصول شرکت را متناسب با نیازهای تصمیم خرید بازدیدکننده ابلاغ کنند.

اکثر شرکتها باجه های اطلاع رسانی را در طراحی غرفه خود می گنجاند که به منزله ابزاری مفید برای جمع آوری کارتهای ویزیت، ارایه بروشور … عمل می کند. پرسنل این باجه اطلاع رسانی باید کسی باشد که در خصوص محصول اطلاعات و تجربه لازم را دارد

شواهد اخیر دال بر این حقیقت هستند که تابلوهای داخل غرفه وقتی به عنوان فهرست سازی محصول استفاده می شود تاثیری مثبت بر ترافیک غرفه دارد و می تواند علاقه به محصول را ایجاد کند. مثلا تابلوهای برجسته ای که در طراحی غرفه تلفیق شده اند می توانند بازدیدکنندگان علاقمند به محصول را به خود جلب کنند در حالی که شاید بدون وجود این تابلوها از غرفه بازدید نمی کردند.

نتایج این تحقیق برای طراحان و سازندگان غرفه مفید است تا تولید سودبخش ترین غرفه به مشتریان کمک کنند.

پرسنل غرفه (18%)

پرسنل غرفه برای ماندگاری ذهن 18% نقش دارند. اما این رده بندی نسبتا پایین اهمیت تیم فروش آموزش دیده، صمیمی و مجرب را نفی نمی کند. پرسنل غرفه نهایتا مسئول ارایه پیام محصول، کسب اطلاعات فروش و گاهی نیز فروش می باشد. در حقیقت پرسنل غرفه بیش از آنچه در این تحقیق نشان داده شده است ، عامل کمک کننده بزرگی برای ماندگاری در ذهن محسوب می شود. غرفه هایی که تماس فرد به فرد عالی داشته اند در مرور زمان نرخ ماندگاری در ذهن بالاتری کسب کرده اند.

نوشتار محصول (13%)

طی سالهای اخیر اهمیت نوشتار مرتبط با محصولات به نمایش گذاشته شده در ماندگاری غرفه در ذهن پیوسته کاهش یافته است. با این همه این نوشتار عاملی مهم در طرح کلی غرفه است و در ایجاد غرفه ای موثر و بیادماندنی کمک می کند. این تحقیق نشان می دهد که هرچند برخی از اطلاعات باید در غرفه وجود داشته باشند اما بازدیدکننده ترجیح می دهد که این گونه اطلاعات به دفتر کارشان پست شود. همچنین بر مشکل بسیاری از بازدیدکنندگان غلبه می کند که طی نمایشگاه این نوشتار را گم می کنند یا دور می ریزند. یک نامه پیگیری دو مزیت دیگر را در بر دارد:

1) به افزایش فراخوانی غرفه کمک می کند ، و

2) تضمین می کند که بازدیدکنندگان دریافت کننده بروشور محصول به عنوان مشتریان احتمالی برای تلاشهای بازاریابی بیشتر ثبت نام شده اند.

بسیاری از غرفه داران متوجه شده اند که پیش بینی پیشخوانی برای درخواست بروشورها در غرفه روشی موثر برای کنترل درخواست بروشور است. به این ترتیب بازدید کنندگان بروشور را می بینند و متقاضی ارسال آن به دفترشان می شوند. فرض بر این است که بازدیدکننده ای که زمانی را برای پر کردن فرم ارسال بروشور صرف می کنند به احتمال زیاد و نهایتا خریدار خواهد شد.

 

اشانتیون (15%)

تاثیر اشانتیون به عنوان عامل ماندگاری در ذهن به 15 درصد می رسد. اما هر چند ممکن است که اشانتیونها در ماندگاری غرفه در اذهان چندان موثر نباشد قطعا بر شناسایی نام و یا محصول موثر است. خودکار، کیف، کلاه، لیوان و سایر موارد که روی آنها نام و لوگو شرکت چاپ شده است معمولا روی میز تحریر بازدیدکننده نمایشگاه قرار می گیرند و تا مدتها بعد از پایان نمایشگاه خاطره شرکت را در ذهن بیدار می کنند.

یافته های این تحقیقات سالانه از ارزیابی بازدیدکنندگان دهها نمایشگاه به دست آمده است. این ارزیابی روی نمونه تصادفی 1500 الی 2000 بازدیدکننده از فهرست ثبت نام نمایشگاههای مختلف انجام گرفت.

 

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید