سرمایش

0
426
سرمایش
سرمایش

سرمایش

سرمایش: موتور خانه چیست؟ موتور خانه یا مکانیکال روم،  فضا یا اتاقی در یک ساختمان است که به دستگاه های مکانیکی و کنترل کننده های الکتریکی که جهت فرآیند گرمایش و سرمایش یک ساختمان لازم است، اختصاص داده می شود.

قبل از اینکه به سیستم گرمایشی و سرمایشی موتورخانه بپردازیم، ابتدا طرز کار موتور خانه را بیان می کنیم:

شاید در نگاه اول فضای داخل موتورخانه به شدت گیج کننده و پیچیده باشد. در صورتی که هر سیستم پیچیده ای متشکل از چندین جزء ساده است که به علت تعدد آن ها، درک سیستم در نگاه اول کمی سخت باشد. در این مقاله قصد داریم طرز کار موتورخانه را با زبانی ساده و گویا بیان کنیم به طوری که بعد از خواندن کامل این مقاله می توانید با نگاه  دقیق تر و فنی تری به سیستم موتورخانه نگاه کنید.

نحوه عملکرد کلی  سیستم موتورخانه( سرمایش)

به صورت کلی طرز کار موتورخانه از سه جز زیر تشکیل شده است:

۱- مولد های حرارتی: در سیستم های حرارتی مولد های گرما دیگ یا بویلر ها هستند.

۲– مبدل های حرارتی گرمای تولید شده

) در مولد حرارتی از طریق مبدل های حرارتی به داخل ساختمان منتقل می شوند. مبدل های حرارتی به دو دسته کلی تقسیم می شوند که دسته اول جهت گرم کردن آب گرم مصرف داخل خانه هستند مثل منابع کویلی، منبع دو جداره ، آبگرمکن صفحه ای و دسته دوم مبدل های حرارتی جهت گرم کردن واحد و ساختمان هستند مانند رادیاتور ها، فن کوئل ها و هواساز ها (

۳– لوله های رابط: لوله های رابط نقش انتقال گرمای سیال به مبدل های حرارتی و بازگرداندن آن به مولد های حرارتی دارند.

دیگ یا بویلر ( مولد های حرارتی)

قلب یک سیستم حرارت مرکزی دیگ یا بویلر است که  تاثیر مهمی در طرز کار موتورخانه دارد. تمامی گرمایش یک ساختمان از این واحد گرفته می شود. بویلر به کمک دستگاهی به اسم مشعل ( که در ادامه معرفی خواهد شد) آب داخلش را گرم می کند. آتش از طریق مشعل آتش در داخل بویلر ایجاد شده و آب پس از عبور از فضای گرم داخل بویلر به دما مورد نظر رسیده و پس از گردش داخل بویلر به سمت مصرف کننده ها(مبدل های حرارتی) حرکت می کند. پس از آن که حرارت از طریق مبدل های حرارتی به فضای ساختمان وارد می شود، مجددا آبی که دمای خود را از دست داده و حرارت خود را به محیط منتقل کرده است مجددا به دیگ باز می گردد تا مجددا گرم شود. این فرآیند گردش آب در داخل دیگ و مبدل های حرارتی به صورت دائم انجام شده و تا زمانی که نیاز به آب گرم مصرفی و گرمایش ساختمان داشته باشیم سیستم به همین صورت کار می کند.

سرمایشی
سرمایشی

به کمک قطعه ای به نام ترموستات دمای آب موجود در دیگ را تنظیم می شود. سرمایش

دیگ از لحاظ جنس به دو دسته تقسیم می شود

۱- دیگ های چدنی

۲-دیگ های فولادی

دیگ های چدنی

این دسته از دیگ ها به صورت پره پره هستند( چیزی شبیه به رادیاتور). همان طور که از نام آن ها پیداست از جنس چدن می باشند. ویژگی پره پره بودن آن ها باعث می شود که حمل آن ها بسیار ساده تر باشد. چرا که دیگ تجهیز بسیار سنگینی است و حمل دیگ های فولادی بسیار دشوار است اما، دیگ های چدنی به علت، قطعه قطعه شدن راحت تر قابل حمل هستند. همچنین به راحتی از درب ورودی موتورخانه ها عبور می کند در صورتی که دیگ های فولادی به صورت یک تکه هستند و در صورتی که ورودی بزرگی برای موتورخانه وجود نداشته باشد، ورود این نوع از دیگ ها به داخل ساختمان نیازمند تخریب و ایجاد باز شو است.

به خصوص زمانی که ساختمان ها بازسازی می شوند و احتیاج است دیگ جدیدی نصب شود، استفاده از دیگ های چدنی کاربرد بالایی دارند چرا که برای ورود آن به داخل ساختمان احتیاجی به تخریب نیست.

پس از وارد کردن دیگ های چدنی به داخل ساختمان نیاز است که توسط استاد کار ماهر و اتصالات مخصوص این پره ها به یکدیگر متصل شده و در مکان تعبیه شده نصب گردند. دیگ های چدنی توانایی تحمل فشار بالا را ندارند و از لحاظ قیمت نسبت به دیگ های فولادی گران تر هستند.سرمایش

دیگ های فولادی 

دیگ فولادی نوع دیگری از مولد های گرمایی است. همان طور که گفته شد، این نوع دیگ به صورت یکپارچه است و توانایی تحمل فشار های بالا را دارد. به صورت کلی در ساختمان هایی که امکان جابجایی تجهیزات سنگین را دارند از بویلر های فولادی استفاده می کنند. چرا که از لحاظ قیمت و فشار کاری نسبت به دیگ های چدنی برتری دارند. از لحاظ ساختار بویلر های فولادی به دو دسته بویلر فولادی فایرتیوب و بویلر فولادی واترتیوب تقسیم می شوند.

مشعل ها

بخش دیگر مولد حرارتی مشعل ها هستند. در واقع مشعل ها خود مولد حرارتی اصلی سیستم هستند. این تجهیزات با ایجاد شعله و دمیدن آن در داخل دیگ ها، آب داخل دیگ را به دمای مورد نظر می رساند. مشعل ها روی دیگ نصب شده و مکمل بویلر ها هستند. مشعل ها متناسب با طرز کار موتورخانه، عمل می کنند.

انواع بخش های مشعل ها از لحاظ عملکرد

۱- بخش هوارسان

۲– بخش سوخت رسانی

۳– بخش ایجاد جرقه

۴ بخش کنترل سیستم

سه بخش اول هوارسانی و سوخت رسانی و جرقه، مثلث احتراق را تشکیل می دهد و بخش آخر جهت ایجاد کنترل این سه بخش و بالا بردن امنیت می باشد.

بخش هوارسان مشعل

وظیفه این بخش از مشعل، هوارسانی یا اکسیژن رسانی جهت ایجاد شعله بهتر و کیفیت بالاتر است که از اجزای زیر تشکیل شده است:

▪ فن یا ونتیلاتور

▪ دمپر یا دریچه هوا

▪ صفحه چرخش هوا

▪ الکتروموتور

در مشعل ها تجهیزی به اسم پرشر هوا یا فشار سنج هوا وجود دارد که این تجهیز در صورتی که فشار هوایی که به مشعل می رسد، پایین باشد، از طریق سیستم کنترلی شعله را خاموش می کند.سرمایش

بخش سوخت رسان

از نظر سوخت رسانی مشعل ها دسته های زیر تقسیم می شوند:

▪ مشعل های گازسوز

▪ مشعل های گازوئیل سوز

▪ مشعل های مازوت سوز

▪ مشعل های دوگانه سوز

که نوع مازوت سوز بسیار قدیمی هستند و در حال حاضر مورد استفاده قرار نمی گیرند. در جایی که دسترسی به گاز شهری نداشته باشیم از مشعل گازوئیلی استفاده می کنیم. در حال حاضر رایج ترین نوع مشعل ها مشعل های گاز سوز هستند. نوع دوگانه سوز هم توانایی کار کردن با سوخت گاز و گازوئیل را دارند.

بخش جرقه زن مشعل

این بخش جهت ایجاد جرقه در مشعل ها است که از یک ترانس جرقه زن و یک الکترود جرقه زن تشکیل شده است.

بخش کنترل سیستم مشعل

این بخش به کمک دستگاهی به نام رله و همراه با تجهیزات کمکی دیگر مثل شیرهای برقی و فتوسل عمل می کند. رله نقش مغز سیستم مشعل را دارد و تمامی پروسه عملکرد مشعل توسط این تجهیز برنامه ریزی شده است.

مراحل کاری مشعل

مشعل ها به دلیل اینکه وظیفه ایجاد احتراق را دارند، نیازمند احتیاط زیاد هستند. چرا که احتراق شدید در آن ها، اگر با کنترل همراه نباشد، بسیار خطرناک می باشد.

مرحله تخلیه اجباری (پرجینگ)

هر گاه که مشعل روشن می شود، اولین مرحله ای در مشعل ها رخ می دهد پرجینگ می باشد. پرجینگ به معنای تخلیه گازهای داخل بویلر است. در این مرحله گازهای ناشی از احتراق های قبلی و گاز سوخته نشده که در داخل دیگ و سیستم موجود است، از آن خارج می شود. این مرحله حدود ۳۰ ثانیه است و در این مدت تنها فن مشعل کار می کند و با دمیدن داخل دیگ، گاز های موجود در سیستم را خارج می کند.

سرمایشی
سرمایشی

مرحله اطمینان

در این مرحله، ابتدا از طریق پرشر گاز و پرشر هوا، میزان فشار سوخت و هوا بررسی شده و در صورتی میزان آن مناسب باشد اجازه خروج گاز توسط رله داده شده و شیر برقی باز شده و گاز وارد سیستم می شود( در صورتی که میزان فشار گاز یا هوا مناسب نباشد دستگاه خاموش شده یا به اصطلاح ریست می شود). به طور همزمان ترانس جرقه زن هم فعال شده و باعث ایجاد احتراق می شود. تجهیزی به اسم فتوسل در مشعل ها، مسئولیت تشخیص وجود آتش در داخل مشعل را دارند. در صورتی که شعله ایجاد نشود و فتوسل وجود شعله را تشخیص ندهد بعد از چند ثانیه مشعل ریست می کند و خاموش می شود.

مرحله کار دائم

پس از عبور از مرحله اطمینان و پس از اینکه فتوسل وجود شعله را تشخیص داد و تمامی بخش های هوارسان و سوخت رسان و جرقه به درسته کار خود را انجام دادند، مشعل وارد کار دائم شده و تا مدت زمانی که آب را به دمای تعیین شده برسانند کار می کنند.

مبدل های حرارتی

بخش اصلی دیگر موتورخانه که در طرز کار موتورخانه تاثیر مهمی دارند مبدل های حرارتی هستند که وظیفه آن ها دریافت سیال با دمای بالا، و انتفال حرارت آن می باشد.سرمایش

حرارت تولید شده در تمامی موتورخانه های رایج دو کاربرد اصلی دارند:

۱– گرم کردن آب گرم مصرفی

۲– گرم کردن محیط ساختمان

گرم کردن آب گرم مصرفی

تمامی ساختمان ها، نیازمند آب گرم برای مصارف دوش ها و شیرآلات بهداشتی ساختمان هستند. گرمایش این آب ها از طریق تجهیزی به نام آبگرمکن ها انجام می شود. البته این آبگرمکن های دیواری یا زمینی که قبلا می شناخته اید تفاوت دارد.

نکته بسیار مهم: در طرز کار موتورخانه، آبی که در داخل دیگ ها و سیستم موتورخانه به گردش در می آید با آبی که از طریق دوش ها و شیرآلات ساختمان استفاده می کنیم متفاوت است. در واقع ما در داخل موتورخانه دو نوع آب داریم: نوع اول آب داخل خود سیستم موتورخانه ( که سیاه رنگ و غیر قابل نوشیدن است) و نوع دوم آب شرب منازل و ساختمان است که شیر آلات بهداشتی خارج می شود. آب گرم دیگ وارد آب گرمکن شده و بدون برخورد مستقیم، گرمای آن به آب مصرفی منتقل می شود.

در کشور ایران به صورت کلی ما سه نوع آبگرمکن داریم که مورد استفاده هستند:

۱-منبع کویلی

۲- منبع دوجداره

۳- آبگرمکن صفحه ای

منبع کویل دار

این مدل از منابع به صورت استوانه ای شکل هستند. حجم زیادی از آب مصرفی در داخل آن موجود است. یک کویل مسی در داخل آن وجود دارد که آب گرم دیگ وارد آن شده و پس از داخل آن عبور کرده و از طریق این کویل مسی، گرمای آن به آب مصرفی منتقل می شود.

منبع دوجداره

همان طوری که از اسم آن پیداست، منبع دوجداره دارای دو منبع جداگانه است که در داخل هم هستند. منبع بیرونی، دارای آب گرم دیگ است و منبع داخلی، دارای آب مصرفی است. گرمای آب داخل منبع بیرونی به منبع داخلی منتقل می شود و باعث گرمایش آن می شود.

مبدل صفحه ای

این نوع از آبگرمکن های حجم بسیار کمی دارند و از صفحات نازکی تشکیل شده اند. آب گرم مصرفی و آب گرم دیگ به صورت جداگانه وارد آن شده و بدون برخورد مستقیم، با یکدیگر انتقال حرارت دارند.

گرم کردن محیط ساختمان با دسته ی دوم مبدلهای حرارتی شامل :

▪ رادیاتور ها

رادیاتور ها یا شوفاژ بسیار رایج می باشند. آب گرم تولید شده در دیگ های موتورخانه وارد آن شده و به کمک پره های رادیاتور گرمای آب داخل رادیاتور به محیط منتقل می شود. آب گرم پس از اینکه دمای خود را از دست می دهد به موتورخانه برگشته تا مجددا گرم شود.

رادیاتور ها در انواع آلومینیومی، فولادی، شیشه ای و دکوراتیو و… بازار موجود است.سرمایش

▪ فن کوئل ها

این مدل از مبدل های حرارتی همان طور که از اسم آن پیداست دارای دو جزء فن و کویل می باشد. فن آب گرم از داخل کویل های مسی موجود در آن گذشته و به کمک یک فن که بر روی کویل ها می وزد گرمای آن را به محیط منتقل می کنند. فن کوئل ها به صورت ها زمینی، سقفی و دیواری در بازار موجود است.

▪ هوا ساز ها

هواساز ها معمولا روی پشت بام یا محیط های باز نصب می شود. هواساز ها دارای حجم هوادهی بالایی می باشند و یک یا چند دستگاه آن می توان گرمایش یا سرمایش یک ساختمان را تامین کند. هوا ساز ها نیز دارای کویل های مسی می باشند و دارای فن های قدرتمندی هستند که هوا را از طریق کانال ها به نقاط مختلف ساختمان منتقل می کنند. همچنین هواساز ها دارای فیلتر می باشند که باعث جذب ذرات در ورود به ساختمان می شود.

▪ پمپ ها

در سیستم های موتورخانه، پمپ به دو نوع اصلی تقسیم می شوند:

۱-پمپ های تامین فشار یا بوستر پمپ

۲- پمپ های سیرکولاسیون یا گردشی

پمپ های تامین فشار یا بوستر پمپ

فرض کنید ساختمانی ۱۰ طبقه نیاز به آب مصرفی دارد. فشار آب شهری توانایی رساندن آب را به این طبقه ندارد، پس به کمک بوستر پمپ ها فشار آن را افزایش داده تا آب طبقات بالا نیز برسد.

سرمایشی
سرمایشی

پمپ های سیرکولاسیون

این دسته از پمپ ها وظیفه ای متفاوت از بوستر پمپ ها دارند. وظیفه این دسته از پمپ ها تامین فشار نیست بلکه این پمپ ها ایجاد گردش بیشتر و افزایش انتفال حرارت را دارند. این پمپ ها در سیستم موتورخانه و معمولا روی خط برگشت نصب می شوند و این نوع پمپ ها معمولا به صورت دائم کار می باشند و در تمام مدتی که موتورخانه فعال است خاموش نمی شوند.سرمایش

منبع انبساط

منبع انبسط جز بسیار مهم و تاثیرگذار سیستم موتورخانه است.سرمایش

کاربرد منبع انبساط

زمانی که آب داخل موتورخانه گرم شده، این گرمایش همراه با انبساط آب است. آب منبسط شده و حجم آن افزایش می یابد. اگر حجم آب افزایش یابد و راهی برای کنترل آن نباشد سیستم موتورخانه که می ترکد. برای همین از طریق منبع انبساط، میزان افزایش و یا کاهش حجم آب را کنترل می کنند.سرمایش

منبع انبساط در موتورخانه به دو صورت است.

۱- منبع انبساط باز

۲- منبع انبساط بسته

منبع انبساط باز

این دسته از منابع انبساط معمولا بر روی پشت بام نصب می شوند و با محیط در ارتباط هستند و تحت فشار نمی باشند. دو لوله رفت و برگشت دیگ، یک لوله پر کن، یک لوله سر ریز و یک لوله تخلیه روی آن نصب می شود.

منبع انبساط بسته

این دسته از منابع انبساط در داخل موتورخانه و روی کلکتور دیگ نصب می شود. فشار کاری آن ها بالاتر است. داخل آن ها یک تیوپ لاستیکی است که فشار آب به وسیله این تیوپ کنترل می شود.

کلکتور ها

کلکتور ها در موتورخانه نقشیم تقسیم و توزیع آب را دارند. از یک لوله بزرگ تشکیل شده اند که انشعابات زیادی از روی آن ها گرفته می شود و هر کدام با توجه میزان مصرف، سایز لوله متفاوتی دارند. کلکتور ها روی دیگ ها، پمپ ها و هر جایی که قصد توزیع آب به چند مصرف کننده را داریم مورد استفاده قرار می گیرند.

موتورخانه سیستم سرمایشی

سیستم سرمایشی ساختمان دقیقا مشابه با سیستم گرمایشی است، در این سیستم همانند سیستم گرمایشی که برای تولید آب گرم از دیگ یا بویلر استفاده می کردیم، اینجا از چیلر برای تولید آب سرد استفاده می کنیم.

سیستم سرمایشی چیلر در ساختمان

چیلر چیست؟

یکی از نیازهای ضروری هر ساختمان استفاده از سیستم  سرمایشی در فصل تابستان است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ورود سیستم های سرمایشی جدید به بازار این امکان برای سازندگان فراهم شده که بدون استفاده از کولرهای آبی و گازی که فضای زیادی در ساختمان  اشغال میکنند تنها با استفاده از یک دستگاه به نام چیلر, سیستم سرمایشی کل ساختمان را فعال کنند.سرمایش

چیلر دستگاهی ست که در طی فرایند تراکم بخار، حرارت را از مایع ( معمولا آب) میگیرد. چیلرها به دو دسته ی چیلرهای متراکم و جذبی دسته بندی میشوند. چیلرهای متراکم با انرژی برق کار میکنند و مصرف برق آنها بسیار بالاست. به همین دلیل اکثر مالکین و مهندسین ساختمانی ترجیح میدهند از چیلرهای جذبی استفاده کنند. چیلرهای جذبی با استفاده از انرژی حرارتی باعث خنک شدن هوا میشوند. در واقع چیلر ها دستگاه های سرمایشی مرکزی بوده و برای ساختمان های نسبتا بزرگ استفاده می شوند. نحوه کارکرد یک چیلر بدین صورت است که در آن از یک سیال در مدار بسته استفاده شده و بر اساس سیکل تبرید تراکم بخار و یا جذبی سیال را خنک کرده و بوسیله مبدل های حرارتی، برودت را به صورت کنترل شده به محیط مشخص انتقال می دهد. حرارتی که در این جریان بوجود می آید بوسیله دستگاه های جانبی مانند برج خنک کن ( در چیلر های تراکمی آب خنک ) به محیط باز پس فرستاده می شود. میزان برودت محاسبه شده و راندمان کاری چیلر ها بر اساس آن، همچنین طراحی سیستم با توجه به آب و هوای محیط و میزان افت برودت دستگاه در شرایط محیطی از جمله چالش ها در انتخاب چیلر با تکنولوژی و ظرفیت مناسب می باشد. چیلر ها از نظر شیوه خنک کردن مایع به دو نوع چیلر های تراکمی و چیلر های جذبی تقسیم می گردند. همچنین تقسیم بندی دیگر چیلر ها بر اساس شکل خنک کردن مایع مبرد به هوا خنک، آب خنک و تبخیری می باشد. در چیلر های تراکمی از انرژی برق و در چیلر های جذبی از انرژی های حرارتی و سوختی برای ایجاد برودت و سرما استفاده می شود. چیلر ها بسته به نوع، برای محیط های مختلف کاربری دارند اما در تمامی سیستم ها هزینه اولیه تهیه دستگاه بسیار بالا بوده و هزینه های نگهداری بالایی نیز دارند. اما دلیل استفاده از چیلر، جوابگویی بالای آن برای محیط های بزرگ مانند برج ها و ساختمان های بالای پنج طبقه بوده و پیچیدگی سیستم فقط در خود چیلر خلاصه شده و لوله کشی ها و دستگاه های داخلی ( فن کوئل ها و هواساز ها) بسیار ساده هستند.چیلر ها دارای تابلو کنترل های بسیار مجهزی هستند که از PLC های اختصاصی استفاده می کنند و بدین شکل کنترل کل سیستم سرمایشی یک ساختمان به آسانی در دستان شماست. همچنین چیلر مطمئن ترین سیستم در بین سیستم های تهویه مطبوع بوده و همواره کارایی خود را در بدتربن شرایط حفظ کرده و طول عمر بسیار بالایی نیز دارند. یک دستگاه چیلر در ساختمان های بزرگ بسیار با صرفه تر از واحد های کوچک داکت اسپلیت یا کولر گازی ها و سیستم های مشابه هستند و فضای بسیار کمتر و پیچیدگی کمتر تاسیسات را نیز به همراه دارند.

سرمایشی
سرمایشی

انواع چیلر

۱-  چیلر تراکمی

در چیلر تراکمی، ابتدا کمپرسور گاز را متراکم میکند، سپس این گاز متراکم شده وارد کندانسور میشود. کندانسور آن را خنک کرده و به مایع تبدیل میکند و به اواپراتور یا خنک کننده میفرستد. در این مرحله گرمای اتاق به مایع منتقل شده و آن را تبخیر میکند، با انجام این فرایند اتاق خنک میشود؛ در نهایت گاز ناشی از تبخیر باز به کمپرسور منتقل میشود و این فرایند تکرار میشود.

از ویژگی های چیلر تراکمی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

کنترل تمام قسمتهای چیلر با استفاده از دستگاه های الکترونیکی

قابل نصب در مکان های بسته

صرفه جویی در مصرف برق در در مدل های پیشرفته

امکان استفاده در تمامی مناطق

کنترل مصرف انرژی با استفاده از بخشی از ظرفیت دستگاه

۲– چیلر جذبی

برخلاف چیلرهای تراکمی که با انرژی برق کار میکنند،  چیلرهای جذبی با انرژی حرارتی مانند بخار، شعله مستقیم و آب گرم کار میکنند. سیستم چیلرهای جذبی بدین نحو است که انرژی گرمایی در ژنراتور، آب محلول در لیتوم بروماید را به بخار تبدیل میکند. این بخار واردکندانسور میشود و به محض تماس با کویل های آب  برج خنک کننده تقطیر شده و به اواپراتور میرود. آب تقطیر شده در اوپراتور حرارت مورد نیاز را از کویل های  سیستم تهویه که معمولا آب است میگیرد و به بخار تبدیل میشود. آب ناشی از انجام این پروسه در ابزوربر جذب لیتوم بروماید میشود. سپس پمپ سولوشن، لیتیوم بروماید رقیق شده را به ژنراتور میفرستد. لیتیوم بروماید خشکی که در ژنراتور مانده برای جذب و رقیق نمودن آب به ابزوربر برمیگرد. سرمایش

از ویژگی های چیلر تراکمی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

پایین بودن میزان صدا به دلیل نداشتن کمپرسور

کاهش خطرات زیست محیطی ناشی از مبردهای مضر

کاهش تولید آلاینده ها

عدم نیاز به تجهیزات برق اضطراری

☆ صرفه جویی در مصرف برق

افزایش راندمان دیگ ها در تابستان

کلام آخر

داشتن هوای مطبوع و خنک در گرمای فصل تابستان همواره یکی از چالش های انسان ها بوده است که از دیرباز تاکنون در صدد پیدا کردن راه حل مناسبی برای این مهم بوده اند. اختراع سرداب ها، بادگیرها و امثال آنها از جمله نخستین اقدامات تاسیساتی نوین بوده که در سال های نچندان دور بسیار پرطرفدار بوده اند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و اختراع دستگاه هایی که با انرژی های متفاوت از جمله برق کار می کند، سرمایش محیط زندگی دیگر کار سختی نیست. تنوع اختراعات و محصولات در این زمینه، حق انتخاب مصرف کنندگان از این سیستم ها را بسیار افزایش داده است. اما هر کدام از سیستم های سرمایشی مزایا و معایب خود را دارا بوده و شرایط کارکرد خاصی را برای بهترین راندمان طلب می کنند.از این رو انتخاب یک سیستم سرمایشی مناسب تاثیر زیادی در ایجاد آرامش همیشگی برای افراد ساختمان دارد. سرمایش

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید